Κεντρική Β' Εθνική Η τελευταία μεταγραφή του Δούκα! Έτσι έκλεισε το ρόστερ

Η τελευταία μεταγραφή του Δούκα! Έτσι έκλεισε το ρόστερ

Πανελλήνιο

Ακόμα μία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Δούκας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Δουρουντού. Ο 24χρονος γκαρντ αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του φετινού “παζλ” της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Το φετινό ρόστερ της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε με μια τελευταία μεταγραφή…

Πρόκειται για την προσθήκη του 23χρονου Γιώργου Δουρουντού (γεννηθ. 25/11/1996, ύψος 1,91μ.) ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και πέρυσι (2019-2020) φορούσε την φανέλα του Ιωνικού Ν.Φ. (Β’ Εθνική Κατηγορία) εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές χρονιές που είχε νωρίτερα με την ομάδα του ΑΓΣ Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας (2017-2019).

Με αυτή την κίνηση, ο Κώστας Αγγέλου θα έχει ακόμη μια αξιόπιστη λύση στην περιφέρεια της ομάδας γνωρίζοντας ότι η χρονιά αναμένεται δύσκολη, ανταγωνιστική και μεγάλη σε διάρκεια…

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΑΣΕΔ, ο Γιώργος Δουρουντούς ήταν…λακωνικός: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι μέλος του Συλλόγου… Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας στην σεζόν που μόλις αρχίζει».

Η διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Γιώργο στην ευρύτερη οικογένεια του ΑΣΕΔ και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα των «μπλε»!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…