Κεντρική Γ' Εθνική Η παρουσίαση του Νοέα (vid)

Η παρουσίαση του Νοέα (vid)

O Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας παρουσίασε το μεγάλο του μεταγραφικό απόκτημα, Πέτρο Νοέα, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και θα ενισχύσει την ομάδα του Βασίλη Νιπεργιάλη στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Ο προπονητής του Α.Σ.Σ., Βασίλης Νιπεργιάλης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η επιλογή του Νοέα είχε δύο χαρακτηριστικά, το πρώτο είναι τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, καθώς τα επιτεύγματά του μιλάνε μόνα τους, είναι μια μεγάλη αξία στο ελληνικό μπάσκετ, και το άλλο στοιχείο είναι ο χαρακτήρας του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι στην Αμαλιάδα, η οικογένειά του βρίσκεται πλέον στην Αμαλιάδα, είναι ένα παιδί δικό μας και αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να τον φέρουμε στην ομάδα. Ο Πέτρος έρχεται σε μια παραγωγική ηλικία, να ηγηθεί μιας προσπάθειας, της οποίας το χαρακτηριστικό είναι ότι στους 15 αθλητές που έχει φέτος η ομάδα, οι 12 είναι Ηλείοι με δύο φοιτητές που φοιτούν εδώ και μόλις 3 είναι από την Πάτρα…. Μαζί με τον Πέτρο, ο στόχος μας είναι να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ σε συνδυασμό πάντα με το αποτέλεσμα. Δεν αγχωνόμαστε, ο πήχης πάντα είναι ψηλά γι’ αυτή την ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να συνδυάσουμε και το όμορφο μπάσκετ και τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Όταν λειτουργείς με πρόγραμμα είναι θέμα χρόνου να ανεβαίνεις τις κατηγορίες…».

Ο Πέτρος Νοέας δήλωσε: “Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και τους δύο για τα καλά σας λόγια. Πραγματικά θυμήθηκα πράγματα που έχουν περάσει στην καριέρα μου και χάρηκα πάρα πολύ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βασίλη Νιπεργιάλη και τη Διοίκηση της ομάδας, η οποία καταλαβαίνω πως έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και μεγάλη υπέρβαση για να καταφέρει να με φέρει στην ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ που μου έδειξαν εμπιστοσύνη, να είμαι μέλος της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη χρονιά στη Γ΄ Εθνική και θέλω να ευχηθώ στον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και όλο τον κόσμο να υπάρχει υγεία και στο τέλος της χρονιάς να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε κάτι το ωραίο, όπως είχαμε πανηγυρίσει και παλιότερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Κορωπί: Έκανε το «μπαμ» με τον Παπάδη

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Παύλος Παπάδης, ο οποίος την ερχόμενη σεζόν  θ…