Κεντρική Elite League Η νέα ομάδα του Σάλεχ!

Η νέα ομάδα του Σάλεχ!

saleh yaser dafni dafniou

Ο Γιασέρ Σαλέχ βρήκε τον νέο σταθμό στην μπασκετική του καριέρα, καθώς ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Αμύντα. Ο 22χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Β΄Εθνική με τη φανέλα της Μεγαρίδα.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΟ Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιασέρ Σάλεχ. Ο 22χρονος guard, με ύψος 1,95 θα μας ενισχύσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Ο Γιάσερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο amyntas.gr αναφερόμενος στη νέα του ομάδα: “Χαίρομαι που είμαι μέλος της μπασκετικής οικογένειας του Αμύντα, μιας ομάδας που εκτιμώ και θα κάνω ότι καλύτερο ώστε να συμβάλω στο καλό κλίμα και στην καλή συνεργασία, αλλά και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Πιστεύω πως η ομάδα έχει αξιόλογη σύνθεση και πως θα έχουμε μια καλή χρονιά.”

Who Is Who
Γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1998 στην Αθήνα. Τα πρώτα του καλάθια τα έβαλε με τον Ίκαρο Καλλιθέας από τις υποδομές του οποίου ξεκίνησε, σε ηλικία 14 ετών και αγωνίστηκε με επιτυχία στο παιδικό και εφηβικό τμήμα.

Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με την ομάδα του Παπάγου, στην Α2, έχοντας κατά ΜΟ 5,5 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 17,7 λεπτά στο πρωτάθλημα. Παράλληλα συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τη επόμενη περίοδο κατέκτησε με τη Δάφνη Δαφνίου την άνοδο στην Α2, έχοντας ιδιαίτερη συμμετοχή με 9,3 πόντους και 19 τρίποντα σε 23 αγώνες.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την Εστία Μεγαρίδος στην πρώτη της συμμετοχή στη Β’ Εθνική κατηγορία, έχοντας ΜΟ 12,3 πόντους σε 20 αγώνες και 19 τρίποντα.

Οι γονείς του είναι από την Αίγυπτο, με ελληνική υπηκοότητα, έχει τρία αδέλφια και σπουδάζει φυσικοθεραπεία. Σε λίγους μήνες ολοκληρώνει τη στρατιωτική του θητεία.

Καλώς ήρθες Γιάσερ στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…