Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Αλλάξαμε πρόσωπα, να είμαστε ανταγωνιστικοί”

Γιατράς: “Αλλάξαμε πρόσωπα, να είμαστε ανταγωνιστικοί”

makhsgiatrass e1654506719514

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική στο Σούπερ Καπ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τη νέα διοργάνωση του ΕΣΑΚΕ.

Για το πόσο έλειψε το μπάσκετ: “Να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ξαναπαίξουμε μπάσκετ. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι ιδανικές. Ευχόμαστε σύντομα να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Χωρίς κόσμο χάνει πολύ από τη σημασία του. Μας έλειψε το μπάσκετ. Υπάρχει μια νέα διοργάνωση και ο ΕΣΑΚΕ δείχνει το δρόμο μέσα από το Σούπερ Καπ και γιατί όχι να υπάρχει και ένα final 4 Κυπέλλου”.

Για την ετοιμότητα του ρόστερ: “Ο Προμηθέας σαν οργανισμός έχει μείνει ίδιος. Αλλάξαμε πρόσωπα παικτών. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια φιλοσοφία την ίδια δύναμη. Το θέμα ετοιμότητας, επειδή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και όπως σε όλες τις ομάδες δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι 100%, αλλά θα σεβαστούμε τις ομάδες, υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες και προπονητές. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δείξουμε καλό πρόσωπο και ο κόσμος να το χαρεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…