Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γιασικεβίτσιους: «Να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα»

Γιασικεβίτσιους: «Να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα»

jasikevicius

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ο Λιθουανός τεχνικός μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, αλλά και για την Ευρωλίγκα. Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής σημείωσε ότι φέτος θα πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν κανονικά, αλλιώς η διοργάνωση θα χάσει την αξιοπιστία της.

Αναλυτικά:

Για τις συζητήσεις και την υπογραφή συμβολαίου με τους Καταλανούς: «ήξερα πως ήθελαν αλλαγή. Σε μερικές κλήσεις μιλήσαμε για όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Ήθελα να δουλέψω με ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Είναι δύσκολο να ενώσεις κομμάτια που έχουν απόσταση. Πρέπει να αρχίζεις ως οικογένεια την προσπάθεια. Το σταφ μου είναι ένα κομβικό σημείο για εμένα. Όλοι ξέρουμε τι μπορούμε να δώσουμε».

Για τις διαφωνίες που είχε παλαιότερα με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα: «ούτε εκείνοι ήταν χαρούμενοι, ούτε εγώ ήμουν. Μιλήσαμε πολύ τα προηγούμενα καλοκαίρια. Γνωρίζαμε πως θέλαμε να συνεργαστούμε. Όμως, αυτό δεν προχώρησε, γιατί υπήρχαν διαφορετικές ιδέες ή γιατί μου ζήτησαν όσα μου ζήτησαν. Φέτος το καλοκαίρι όλα έδεσαν, ήμασταν ξεκάθαρες και οι δύο πλευρές για το πώς θέλουμε να δουλέψουμε. Για εμένα, είναι σημαντικό να επενδύεις στο μπάσκετ, να βρίσκεις ανθρώπους που ασχολούνται με το μπάσκετ».

Για την Ευρωλίγκα: «Το να ξεκινήσουμε είναι σίγουρα ένα πρώτο βήμα. Πιστεύω πως η Euroleague θα ολοκληρωθεί φέτος. Η διοργάνωση ενδέχεται να χάσει την αξιοπιστία της αν δεν τελειώσει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …