Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Γαλατσόπουλος στον Over Fm 104.9: “Ο Ολυμπιακός ανήκει στη μεγάλη κατηγορία και θα ανέβει”

Γαλατσόπουλος στον Over Fm 104.9: “Ο Ολυμπιακός ανήκει στη μεγάλη κατηγορία και θα ανέβει”

galatsopoulos maska

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Overage» με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το Σούπερ Καπ, τη συμμετοχή του Πανιωνίου στην Basket League και την ιστορία με τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στη νέα διοργάνωση, το Σούπερ Καπ: «Το τουρνουά θα διοργανωθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Περιστερίου. Με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Περιστερίου, του Προμηθέα και της ΑΕΚ. Για την ώρα η διοργάνωση θα γίνει χωρίς κόσμο, αλλά γίνονται προσπάθειες και ενέργειες για να αλλάξει αυτό.

Αναφορικά με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Basket League και την κατάσταση με τον Πανιώνιο, υπογράμμισε: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Είχα προσωπική επαφή με τον ιδιοκτήτη του Πανιωνίου, ο οποίος έχει ετοιμάσει τον απαραίτητο φάκελο για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης του πρωταθλήματος αποτέλεσε αντικείμενο της συζήτησης στην πορεία, με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλου να τονίζει: «Είμαστε στις τελικές συζητήσεις με την ΕΡΤ, για συμβόλαιο τριών ετών. Πιστεύω πώς το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ημέρες».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ιστορία με τον Ολυμπιακό και την πιθανή επιστροφή του στην Basket League είναι από τα θέματα που απασχολούν έντονα τον ΕΣΑΚΕ. Ο πρόεδρος της Λίγκας επανέλαβε: «Ο Ολυμπιακός ανήκει στη μεγάλη κατηγορία και θα ανέβει στην Basket League», ενώ για τις αλλαγές που επιθυμούν οι «ερυθρόλευκοι», ειδικά στο κομμάτι της διαιτησίας επισήμανε: «Μετά τις εκλογές της Ομοσπονδίας θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θέλω να πιστεύω πώς θα βρεθεί η «χρυσή τομή» τελικά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…