Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Γαλατσόπουλος: “Στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με την ΕΡΤ”

Γαλατσόπουλος: “Στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με την ΕΡΤ”

galatsopoulos maska

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για την έναρξη της νέας χρονιάς στη Basket League, πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ είπε:

«Σας καλωσορίζουμε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και του νέου θεσμού, του Σούπερ Καπ. Η αισιοδοξία μου για το νέο πρωτάθλημα είναι μεγάλη παρά τις νέες συνθήκες. Οι προπονητές και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να συμβάλλουν και αυτοί. Οι φίλοι του μπάσκετ δείχνουν τον ενθουσιασμό τους ενόψει της επιστροφής στη δράση. Η αισιοδοξία μας γίνεται μεγαλύτερη γιατί οι χορηγοί εκδηλώνουν ενδιαφέρον. Η ΕΡΤ είναι στο πλευρό μας, όπως και η Watt+Volt και το νέο πρωτάθλημα θα γίνει με τις μπάλες Spalding.

Η ΕΡΤ θέλουμε να είναι δίπλα μας για αρκετά χρόνια από εδώ και πέρα και να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία. Υπάρχει διάθεση και θέληση για κεντρική διαχείριση και με τη στήριξη όλων των ΚΑΕ βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία που θέλουμε και επιδιώκουμε. Όπως επίσης ευχαριστώ τον κύριο Πέτσα, όπως και τον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη.

Τους προηγούμενους μήνες οι διοκτήτες των ΚΑΕ πήραν γενναίες αποφάσεις για το πρωτάθλημα. Φιλοδοξία μας είναι το Σούπερ Καπ να αποτελέσει χαρακτήρα γιορτής. Μια διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν και θα απολαμβάνουν εραστές της πορτοκαλή θεάς. Ευχόμαστε να ξεπεράσουμε την πανδημία και ευχόμαστε υγεία σε όλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…