Κεντρική Γ' Εθνική Έξι ανανεώσεις και δύο προσθήκες

Έξι ανανεώσεις και δύο προσθήκες

zestos giannis papados

Την ανανέωση των συμβολαίων έξι παικτών ανακοίνωσε ο Παπάδος Γέρας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη νησιωτική ομάδα παραμένουν οι Γιάννης Ζεστός (pic), Γρηγόρης Ζεστός, Στέλιος Κακαγιάννης, Κρίτωνας Τζουραμάνης, Γιάννης Μπουρούς και Μπάμπης Τζανετέας.

Παράλληλα, επιστρέφει στην Γέρα ο Κώστας Τσαπώνης μετά από δύο χρόνια, ενώ αποκτήθηκε κι ο Κύρκος Σουλινάρης.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με έξι παίκτες.

Ο λόγος για τους Γιάννη Ζεστό, Γρηγόρη Ζεστό, Στέλιο Κακαγιάννη, Κρίτωνα Τζουραμάνη, Γιάννη Μπουρού και Μπάμπη Τζανετέα, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα σεζόν στο ταξίδι προς τη Γ΄ Εθνική. Επίσης να σημειωθεί πως ο Στράτος Λινάρδος δόθηκε στον Αίολο με υποσχετική ενός έτους.

Παράλληλα επιστρέφει στην Γέρα ο Κώστας Τσαπώνης μετά από δύο χρόνια. O 20χρονος forward αγωνίστηκε στην ομάδα μας τις σεζόν 2016-17, 2017-18 και θα αποτελέσει μια επιπλέον λύση στο ρόστερ του Γιώργου Καραμβάλη.

Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Η ανακοίνωση για Σουλινάρη:

«Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Κύρκου Σουλινάρη. Πρόκειται για 28χρονο forward με ύψος 1.91μ. και αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα εκτός Νησιού μετά τον Αλέξανδρο Ύμερι.

Ο Σουλινάρης τα περισσότερα χρόνια της μπασκετικής του καριέρας τα πέρασε στον Μίλωνα, με εξαίρεση δύο φορές όπου έχει φορέσει, τις φανέλες της Τερψιθέας ως δανεικός από τον Μίλωνα και του γειτονικού ΒΑΟΛ Χίου τη σεζόν 2018-19. Ο εν λόγο αθλητής γνωρίζει πολύ καλά την Γ΄ Εθνική και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Παπάδου Γέρας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στα ημιτελικά της National League 2 πέρασε η Καστοριά. Σπουδαία νίκη για την Καστοριά, η ο…