Κεντρική Διεθνή Έσκασε η “βόμβα”! Πανίσχυρος ο Σφαιρόπουλος

Έσκασε η “βόμβα”! Πανίσχυρος ο Σφαιρόπουλος

bender

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντράγκαν Μπέντερ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατάφερε να φέρει στο Ισραήλ ακόμα έναν NBAερ, καθώς μετά τον Άντε Ζίζιτς απέκτησε και τον Κροάτη φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος κάνει πανίσχυρη τη φροντ λάιν των Ισραηλινών.

Ο Κροάτης επιστρέφει στην Μακάμπι, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2016, όταν και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στις ΗΠΑ. Επιλέχθηκε στο νο.4 του Draft από τους Σανς και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μπακς, Ουόριορς και G-League. Με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ μέτρησε 9 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ.

“Επιστρέφω στο δεύτερο σπίτι μου. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλλογο που αγαπώ και να χρησιμοποιήσω στο παρκέ την εμπειρία που απέκτησα τα τελευταία χρόνια. Μίλησα με τον προπονητή και αποφάσισα ότι ήθελα να έρθω”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπέντερ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να προσθέτει:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την μεταγραφή του. Ξέρουμε τι παίκτης είναι και που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Είναι έτοιμος να μας βοηθήσει, μπορεί να παίξει στο “5” και στο “4”, είναι ικανός να δημιουργήσει και να στηρίξει την άμυνά μας. Είμαστε χαρούμενοι για την συνεργασία μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…