Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Δύσκολες ώρες για Πανιώνιο!

Δύσκολες ώρες για Πανιώνιο!

panionios giorgos

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου για όλες τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους επενδυτές, την μη πώληση της ΚΑΕ, το ύψος των χρεών από τον ερασιτέχνη Πανιώνιο.

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έχοντας δίπλα του τον εκπρόσωπο του ερασιτέχνη Διονύση Κοκκινάκη μίλησε σήμερα στα ΜΜΕ και αναφέρθηκε ότι πλέον δεν θέλει να τρέξει την ομάδα αυτή την αγωνιστική περίοδο.

“Τους τελευταίος 5-6 μήνες δηλώνω παντού ότι δεν ενδιαφέρομαι να τρέξω την ομάδα και είναι προς πώληση”.

Αναφέρθηκε ότι υπήρχαν ενδιαφερόμενοι που ήθελαν να ασχοληθούν με την ΚΑΕ αλλά ναυάγησαν όλες οι προσπάθειες.

“Έχουν υπάρξει πολλές συζητήζεις με ενδιαφερόμενους για την ΚΑΕ. “

Μίλησε για τα χρέη της ΚΑΕ και για τα χρέη από την εποχή Βαρουξάκη.

“Τα χρέη είναι όσα είχα πει και πριν από δυο μήνες. Το ποσό είναι 125.000 ευρώ και είναι το χαμηλότερο ποσό χρέους που υπάρχει σε μία ΚΑΕ αυτή τη στιγμή. Το λέω επειδή λένε πολλοί ότι είναι πολλά τα χρέη και γι αυτό το λόγο δεν βρίσκεται κάποιος”.

“Έχουμε εξοφλήσει χρέη Β’ Εθνικής στον Τσουράκη 12 χιλ ευρώ, με τον Ερασιτέχνη να πρέπει να μας τα δίνει σε βάθος χρόνου. Είναι 52 χιλ. ευρώ χρέη από την Α2 που έσκασε μέσα στο Καλοκαίρι. Είναι 33 χιλ. ευρώ μπαν από το 2014-15 για χρέη σε ατζέντη και παίκτες. Επίσης, φέτος λόγω της πανδημίας είχαμε ένα μείον 60-70 χιλ. ευρώ από τους χορηγούς. 160 170 χιλ. ευρώ είναι όλα μαζί τα χρέη είναι από περασμένες χρονιές και από όσα έγιναν με τον κορωνοϊό”.

Επίσης αναφέρθηκε στην κίνηση του κ. Δικαιουλάκου για ενδιαφέρoν επενδυτών

“Σας επιβεβαιώνω ότι έχει γίνει μία συζήτηση στις 21/9 το βράδυ, όπου έγινε μόνο ανάλυση των χρεών της ΚΑΕ με τον κ. Δικαιουλάκο, ο οποίος μου δήλωσε ότι εκπροσωπεί επενδυτές του εξωτερικού. Αν ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα αναλάβει και ο κ. Μίσσας, αυτό μου επιεβεβαίωσαν. Δεν συζητήθηκε όμως τίποτα παραπάνω, μόνο για τα χρέη της ΚΑΕ. Δεν έχει γίνει έως τώρα καμία επίσημη ούτε ανεπίσημη πρόταση που να απέριψα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στο σημείο μηδέν”.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αναφέρθηκε και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

“Η ομάδα δεν θα ξεκινήσει αν δεν βρεθεί οικονομική στήριξη από Πανιώνιους ή αν δεν πωληθεί η ομάδα. Θα πρέπει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ να δώσει άδεια ο Ερασιτέχνης για να παίξει η ομάδα Εφήβων. Αλλιώς με το -2 μπορεί να είναι καταδικαστικό για την ομάδα όλη τη χρονιά. Δεσμεύομαι ότι τα οικονομικά το ταξίδι θα το βάλω εγώ, αρκεί ο Ερασιτέχνης να δώσει την σχετική άδεια”.

Στο τέλος ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους που προσπάθησαν για να τρέξουν την ομάδα και τους Πάνθηρες που δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν την ομάδα την επόμενη σεζόν

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Συρίγο για την μεγάλη του προσπάθεια. Είναι ο άνθρωπος που έχει τρέξει πολύ και έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις για να βρεθεί λύση. Σοβαρή προσπάθεια έγινε και από τον κ. Κοκκινάκη για να βρεθεί η εγγυητική. Ευχαριστώ και τους Πάνθηρες που δεσμεύτηκαν πως θα στηρίξουν την ομάδα τη νέα σεζόν, όπως και να έχει”

Τέλος τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη ο οποίος αναφέρθηκε στο τι ζητά ο κ. Χριστοδουλόπουλος για να φύγει από την ΚΑΕ

“Φέρνει χορηγία 100 χιλ . ευρώ, τα 50 χιλ. στα ταμεία της ΚΑΕ, τα 50 μένουν στον κ. Χριστοδουλόπουλο. Και δύο επιταγές από 25 χιλ. σε βάθος χρόνου, σε 4 και 8 μήνες. Όλοι κάνουν πίσω αυτή τη στιγμή, όμως. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από Πανιώνιος δυστυχώς”.

Όσο για την ομάδα των εφήβων που αναφέρθηκε ο μεγαλομέτοχος ο κ. Κοκκινάκης είπε

“Μιλήσαμε και μάθαμε ότι βάσει κανονισμού δεν μπορεί να πάει το εφηβικό μόνο. Πρέπει να έχει κάνει οκτώ συμβόλαια παικτών και 4 έφηβους για να παίξει η ομάδα”.

Πηγή: panionia-idea.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…