Κεντρική Basket League ΑΕΚ Χρούμπαν: «Αξέχαστος ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ το 2018»

Χρούμπαν: «Αξέχαστος ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ το 2018»

hruban

Ο Βόιτιχ Χρούμπαν μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για το Final 8 του Basketball Champions League. Ο αρχηγός της Νίμπουρκ θυμήθηκε την ήττα αποκλεισμό, που υπέστη η ομάδα του το 2018 από την Ένωση.

Αναλυτικά:

Ο αρχηγός της Νίμπουρκ αρχικά είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Αθήνα και θα παλέψουμε στη διοργάνωση. Είναι η πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, που είμαστε σε μια τέτοια διοργάνωση. Οι προσδοκίες μας είναι να παρουσιαστούμε καλοί, να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να δείξουμε ότι ανήκουμε εδώ και πως δεν είναι αυτή η τελευταία φορά».

Στη συνέχεια είπε για το σερί νικών (31) της Νίμπουρκ σε όλες τις διοργανώσεις, υποστήριξε: «Είναι και για εμάς λίγο απρόσμενο, είναι μεγάλο σερί νικών, ακόμα και για τη Νίμπουρκ. Με όλο το σεβασμό σε όλες τις ομάδες, είχαμε λίγο πιο εύκολη δουλειά από εκείνους στα εγχώρια πρωταθλήματα. Μετράμε μόνο τις νίκες του BCL, ήταν πιο σημαντικές για εμάς (γέλια). Είχαμε μια ομάδα που δούλευε πολύ καλά μαζί και δεν έπεφτε ποτέ από τα στάνταρ της. Πίστεύω πως πιο πολύ ξεχώρισε το επίπεδο της συνέπειας και της σταθερότητας που είχαμε και αυτό μας έφερε εδώ σήμερα».

Για τις προηγούμενες αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, θυμήθηκε: «Παίξαμε πολλά παιχνίδια με την ΑΕΚ. Κάποια δεν εξελίχθηκαν καλά για εμάς (γέλια). Μου έχει μείνει αξέχαστο το 2018. Νικήσαμε το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα, αλλά ηττηθήκαμε στην Τσεχία. Ήταν μια σκληρή ήττα, αλλά φάνηκε και η αξία της ΑΕΚ, που κατέκτησε το τρόπαιο μετά. Νομίζω πως η φετινή ομάδα είναι εφάμιλλη με εκείνη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …