Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αυγενάκης: “Να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει κόσμος στο Final 8”

Αυγενάκης: “Να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει κόσμος στο Final 8”

Αυγενάκης

Ο υφυπουργός Aθλητισμού μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την παρουσία κόσμου στην μεγάλη διοργάνωση που έχει αναλάβει να διοργανώσει η ΑΕΚ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως ήδη γίνονται ενέργειες για να επιτραπεί ποσοστό φιλάθλων σε αθλητικές εγκαταστάσεις και μιλώντας συγκεκριμένα για το F8 τόνισε:

“Πρέπει λόγω του Final-8, μια μεγάλη διοργάνωση που ήρθε στη χώρα μας μετά από χρόνια, να βιαστούμε και για αυτό τον λόγο πρέπει το συντομότερο να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει ένα ποσοστό κόσμου στις κερκίδες. Δουλεύουμε οργανωμένα όλοι μαζί με τους υγειονομικούς και τον κύριο Χαρδαλιά και πιστεύω να τα καταφέρουμε”.

Ανοικτά λοιπόν υπέρ της παρουσίας κόσμου στο Final-8 ο Αυγενάκης που μιλώντας και για τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ είπε: “Ο κόσμος χρειάζεται στα γήπεδα. Οι 14 ομάδες της Σούπερ Λιγκ έχουν προχωρήσει πολύ. Εχουν φτιάξει σε απόλυτη συνενόηση και σύμπνοια τα πρωτόκολα ασφαλείας και πιστεύω ότι σύντομα θα μπορούν σε συνενόηση πάντα με τους υγειονομικούς και τον Χαρδαλιά να επιτρεψουμε την παρουσία κόσμου στα ποδοσφαρικά γήπεδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…