Κεντρική Γ' Εθνική Ανακοίνωσε Καραγιάννη

Ανακοίνωσε Καραγιάννη

Πανελλήνιο

Την απόκτηση του Γιώργου Καραγιάννη ανακοίνωσε η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Γιώργο Καραγιάννη ενόψει της επιστροφής της στη Γ’ Εθνική.

Η Νίκη Αμαρουσίου επιστρέφει φέτος στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από τρία χρόνια και προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύθηκε με την προσθήκη του Γιώργου Καραγιάννη (21 ετών, 1μ.94), ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στους Δρομείς Τρίπολης και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Χρυσόγελου.

«Σε ό,τι αφορά τις πρώτες εντυπώσεις, μου έχει κάνει εξαιρετική εντύπωση το κλίμα που επικρατεί στη Νίκη Αμαρουσίου. Συμμετέχω στις προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα και νιώθω πως είμαι ήδη έναν χρόνο μαζί με τα παιδιά! Γίνεται πολύ καλή δουλειά κι αυτό περιλαμβάνει τους προπονητές, τη διοίκηση, όλο το τιμ γενικά. Συμμετείχα και πέρσι στη Γ’ Εθνική και μπορώ να πω ότι είναι μια δύσκολη κατηγορία, με μεγάλες απαιτήσεις. Η αβεβαιότητα που επικρατεί λόγο κορονοϊού ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας, κυρίως σε ό,τι αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Σε γενικές γραμμές, θεωρώ πως έχουμε μια μαχητική ομάδα. Δεν υπάρχει παιχνίδι που θα αφήσουμε ή θα πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει. Πάμε να τα χτυπήσουμε όλα! Σίγουρα υπάρχουν δυνατές ομάδες στον όμιλό μας όμως όλες κοντράρονται» ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του στο nikiamarousiou.gr.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…