Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Αλευρογιάννης: “Άφαντοι οι επιφανείς Πανιώνιοι”

Αλευρογιάννης: “Άφαντοι οι επιφανείς Πανιώνιοι”

alevrogiannis panionios2

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης μίλησε στον Over FM 104.9 και την εκπομπή «Overage» με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη για τον Πανιώνιο, το λόγο που αποχώρησε από την ΚΑΕ και γιατί έδωσε την ομάδα στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο.

Ο κ. Αλευρογιάννης πέρασε από τη θέση του διοικητικού ηγέτη του Πανιωνίου σε μια δύσκολη εποχή και μίλησε για την πορεία του στην ομάδα…

«Ο Πανιώνιος είναι ζωντανή ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Με τιμάει ιδιαίτερα που πέρασα από διοικητικό πόστο έστω για λίγο από την ομάδα. Μου ζητήθηκε όταν ανέβηκε στην Α1 να βοηθήσω και να μοιραστώ υποχρεώσεις, με άλλους Πανιώνιους που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στις ευθύνες τους. Όταν θεώρησα ότι όλο αυτό δεν μπορώ να το συνεχίσω και δεν είμαι επιθυμητός την έδωσα καθαρή και με προίκα 62.000 ευρώ».

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» έδωσε την ομάδα στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, κίνηση για την οποία κατηγορήθηκε.

«Η ομάδα μετά από μένα στήθηκε, έπαιξε, έμεινε άλλα δύο χρόνια κατηγορία, δεν έπεσε αγωνιστικά. Ήθελα να βγουν οι επιφανείς Πανιώνιοι και να μου πουν ποιοι άλλοι ήταν μεταξύ αυτών που ήθελαν να “επενδύσουν”. Δεν είναι φίλος μου ο κ. Χριστοδουλόπουλος, του έδωσα την ομάδα γιατί ήταν ο μόνος που είχε ενδιαφερθεί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…