Κεντρική A2 Αγωνία στον Απόλλωνα! Άμεσα απόφαση ή… αναβολή!
A2

Αγωνία στον Απόλλωνα! Άμεσα απόφαση ή… αναβολή!

Στην πιο κρίσιμη εβδομάδα της τελευταίας διετίας έχει εισέλθει ο Απόλλωνας αναμένοντας την απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή του κατά της ΕΟΚ για την μη έκδοση δελτίων στις μεταγραφές του καλοκαιριού που δεν είναι και λίγες (Αντωνάκης, Αγγέλου, Πουλιανίτης, Διαμαντάκος).

Η καυτή αυτή υπόθεση συζητήθηκε την περασμένη εβδομάδα, υπομνήματα εκατέρωθεν κατατέθηκαν και απομένει το πιο ουσιώδες, η απόφαση που θα καθορίσει όλη τη σεζόν για τους μελανόλευκους.

Απόφαση που θα είναι τελεσίδικη και χωρίς δικαίωμα έφεσης, άρα επί της ουσίας θα κρίνει όλη τη χρονιά για τους μελανόλευκους. Με απλά λόγια, ή θα δικαιωθούν και θα παραταχθούν κομπλέ στην Α2 με στόχο το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν εκ νέου στην Basket League, ή θα αναγκαστούν να παίξουν με σχήμα… εκτάκτου ανάγκης για την επιβίωση και μόνο.

Και το προαναφερθέν είναι που καταδεικνύει ξεκάθαρα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι στο πατρινό στρατόπεδο ενόψει της απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Η αγωνία κυριολεκτικά εδώ και πολλές ημέρες έχει χτυπήσει κόκκινο αφού πάντα μια δικαστική απόφαση δεν μπορεί να προβλεφθεί και ειδικά η συγκεκριμένη, που θα κρίνει μια ολόκληρη χρονιά (και όχι μόνο) στον Απόλλωνα.

Άμεσα απόφαση ή… αναβολή!

Στον Απόλλωνα άπαντες βρίσκονται σε κινητοποίηση ενόψει της απόφασης, ενώ ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου Γιάννης Κόττας στο υπόμνημα που κατέθεσε, υπενθυμίζει τη μεγάλη αναγκαιότητα για έκδοση της στο ξεκίνημα της εβδομάδας που έχει αρχίσει, καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει το πρώτο τζάμπολ.

Βάση προγράμματος ο Απόλλωνας θα είναι γηπεδούχος με την Καβάλα (5μ.μ.) και περιμένει πως και πως να εμφανιστεί κομπλέ. Αν -ω μη γένοιτο- ούτε την εβδομάδα που ξεκίνησε βγει απόφαση (οι πληροφορίες θέλουν σήμερα Δευτέρα την ΕΟΚ να ασχολείται ενεργά με το θέμα αυτό κάνοντας επαφή με το ΑΣΕΑΔ), θεωρείται σίγουρο ότι ο Απόλλωνας θα ζητήσει από την Ομοσπονδία να αναβληθεί το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με την Καβάλα.

Ακόμη κι αν δικαιωθεί ο πατρινός σύλλογος στην προσφυγή του αυτή, είναι επιβεβλημένο -και το ξέρουν όλοι ότι θα πρέπει να βρεθεί άκρη με την οφειλή Άκερ ενόψει του μεγάλου στόχου επιστροφής στην Basket League.

Πηγή: matchnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Πανερυθραϊκός: Για ακόμη δύο χρόνια κάτοικος Νέας Ερυθραίας ο Ευστρατίου

Για ακόμη δύο χρόνια κάτοικος Νέας Ερυθραίας θα είναι ο Κωνσταντίνο Ευστρατίου ο οποίος αν…