Κεντρική Β' Εθνική Το τεχνικό τιμ του Μακεδονικού

Το τεχνικό τιμ του Μακεδονικού

maurokefalidis fotiadis makedonikos

Ο Μακεδονικός προχωράει τον σχεδιασμό του σε όλα τα επίπεδα και η ομάδα ανακοίνωσε τα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Συγκεκριμένα, στο πλευρό του κόουτς Γεροφώτη θα είναι οι Τάσος Μαυροκεφαλίδης και Παναγιώτης Φωτιάδης.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, τον Τάσο Μαυροκεφαλίδη και τον Παναγιώτη Φωτιάδη.

Οι δύο συνεργάτες του προπονητή, Δημήτρη Γεροφώτη, είχαν σπουδαία συμβολή στην επίτευξη του στόχου της περυσινής σεζόν, δηλαδή της ανόδου στη Β Εθνική κατηγορία. Η τριανδρία έκανε εξαιρετική δουλειά τόσο στο τακτικό κομμάτι, όσο και σε αυτό της εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης των αθλητών, πετυχαίνοντας κάθε Κυριακή στο παρκέ τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και απολαμβάνοντας ως επιβράβευση την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μακεδονικό.

Μάλιστα, Μαυροκεφαλίδης και Φωτιάδης θα στελεχώσουν άλλη μία χρονιά το τεχνικό επιτελείο και της Ακαδημίας μπάσκετ. του συλλόγου

Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται στους δύο προπονητές υγεία, υπομονή, δημιουργικότητα και επιτυχίες, τόσο προσωπικές όσο και ομαδικές!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…