Κεντρική Γ' Εθνική Στον Ιωνικό Ιωνίας ο Χαριστός (pic)

Στον Ιωνικό Ιωνίας ο Χαριστός (pic)

stauros xaristos poluguros

Ο Ιωνικός Ιωνίας συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Σταύρου Χαριστού. Ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Στρατώνι, Πολύγυρο, Μουδανιά, Αρναία και Πολύγυρο.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καλαθοσφαιριστή Σταύρο Χαριστό για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο αθλητής επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δύο σεζόν και θα τη βοηθήσει στις υποχρεώσεις της στη Γ Εθνική, του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή αγωνιστική σεζόν!

Who is who:

Ο Σταύρος είναι γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου του 1997, κατάγεται από την Αρναία Χαλκιδικής, έχει ύψος 2.00 και αγωνίζεται ως Center.

Ο Σταύρος έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας μας τη σεζόν 2017-2018 με την οποία έφτασε ως τον τελικό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ με την Κ20 καθώς και στο Final4 του πρωταθλήματος της Κ20. Έχει αγωνιστεί επίσης στο Στρατώνι, τον Πολύγυρο, τα Μουδανιά και την Αρναία, ενώ στο βιογραφικό του έχει και μια άνοδο στη Β Εθνική με τη φανέλα του Πολυγύρου.

Σταύρο καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…