Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Σκορδίλης: «Είμαστε διψασμένοι, ανυπομονούμε να αρχίσουν τα παιχνίδια»

Σκορδίλης: «Είμαστε διψασμένοι, ανυπομονούμε να αρχίσουν τα παιχνίδια»

skordilis

Η αφομοίωση των νέων παικτών είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για το Περιστέρι σύμφωνα με τον Γάϊο Σκορδίλη.

Ο έμπειρος σέντερ των «κυανοκιτρίνων» δεν έκρυψε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα παιχνίδια και να επιστρέψει η κανονικότητα στο μπάσκετ, μετά την αιφνίδια διακοπή της περσινής σεζόν, λόγω του κορωνοϊού.

«Τα δυο προηγούμενα χρόνια κάναμε την προετοιμασία μας στα Γιάννενα. Αυτή τη σεζόν η ομάδα επέλεξε να μείνει στην Αθήνα για να κάνουμε προπονήσεις. Είναι περίεργα τα πράγματα, λόγω του κορωνοϊού. Όταν δουλεύεις στο δικό σου χώρο και επιστρέφεις στο σπίτι σου και την οικογένεια σου, νομίζω ότι σε βοηθάει στην προετοιμασία», εξηγεί ο Γάϊος Σκορδίλης.

Όσον αφορά την προετοιμασία του Περιστερίου για τη νέα σεζόν, που είναι υψηλών απαιτήσεων και μεγάλου βαθμού δυσκολίας, λόγω της ενίσχυσης των ομάδων του Basketball Champions League, ο Σκορδίλης είπε:

«Έχουμε κρατήσει έναν κορμό αθλητών από πέρυσι, κάποια παιδιά που είμαστε χρόνια μαζί και αυτό είναι καλό γιατί θα βοηθήσει τους καινούργιους παίκτες να εγκλιματιστούν πιο εύκολα και να μπουν στην ομάδα και την φιλοσοφία του συνόλου πιο γρήγορα.

Όλοι ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Γιατί πέρυσι τελείωσε σύντομα και άδοξα. Όλοι είναι διψασμένοι, ανυπομονούν να αρχίσουν τα παιχνίδια και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Περιστερίου, δήλωσε: «Το Basketball Champions League δείχνει ότι κάνει βήματα προόδου κάθε χρόνο. Ειδικά φέτος νομίζω αυτό το βήμα είναι πολύ μεγάλο, καθώς ήρθαν στην διοργάνωση ομάδες από το πολύ υψηλό επίπεδο. Ομάδες με ιστορία και πολύ καλές πορείες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αναμφίβολα, αυτό κάνει την δουλειά μας πιο δύσκολη. Όμως, εμείς έχουμε θέσει τους στόχους μας σαν ομάδα και θα τους κυνηγήσουμε! Και πέρυσι κάναμε μια καλή πορεία, καταφέραμε να αφήσουμε έξω ομάδες δυνατές με ιστορία στην Ευρώπη, ελπίζω να τα καταφέρουμε και φέτος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Τα παιχνίδια στο Final Four είναι διαφορετικά»

Στο δύσκολο παιχνίδι με την Τενερίφη αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Βασίλης Σπανούλης μ…