Κεντρική Elite League Oίαξ Ναυπλίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κουλουριώτης!

Oίαξ Ναυπλίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κουλουριώτης!

xaris koulouriotis oiax naupliou

Με τον Χάρη Κουλουριώτη θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Οίαξ Ναυπλίου. Η ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό, που οδήγησε την ομάδα για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Τσοτσόκο, ο οποίος θα παραμείνει για τρίτη συνεχή σεζόν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Οίακα.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΟ ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας για την επόμενη σεζόν 2020-21. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο τιμόνι ο Χάρης Κουλουριώτης, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Οίακας ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 εθνική κατηγορία και πορεύτηκε και στην περσινή παράξενη χρονιά που διακόπηκε άδοξα.

Ευχόμαστε στον Coach μια υγιή και επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν! xaris koulouriotis 2020

Επίσης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας και με τον Ναυπλιώτη Βαγγέλη Τσοτσόκο, ο οποίος θα κληθεί να συνεχίσει το
έργο του στο γυναικείο τμήμα μας και αυτός για 3ο συνεχόμενο χρόνο. Για πρώτη φορά στην Α2 και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο Νότου,
ο coach θα προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα στα υψηλά πατώματα του γυναικείου μπάσκετ. tsotsokos vaggelis 2020

Καλή επιτυχία coach!

Είμαστε όλοι μαζί…Οίακας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…