Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ματσιούλις: «Οι… γέροι της ΑΕΚ είναι καλύτεροι από κάποιους νέους παίκτες»!

Ματσιούλις: «Οι… γέροι της ΑΕΚ είναι καλύτεροι από κάποιους νέους παίκτες»!

Ματσιούλις

Η ΑΕΚ έχει δεχθεί κριτική για το γεγονός ότι τη νέα σεζόν θα έχει υψηλό μέσο όρο ηλικίας και ο Γιόνας Ματσιούλις δεν το άφησε ασχολίαστο. Ο Λιθουανός καλαθοσφαιριστής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι… γέροι της Ένωσης είναι καλύτεροι από κάποιους νέους παίκτες.

Αναλυτικά ανέφερε στο 15min.lt:

«Από τη μία πλευρά είμαστε όντως μεγάλοι σε ηλικία, αλλά από την άλλη πλευρά αυτοί οι παίκτες ήταν υγιείς πέρυσι και έκαναν πολύ καλές προπονήσεις. Δεν είχαμε τραυματισμούς. Κερδίσαμε το Κύπελλο Ελλάδας και φτάσαμε στο Top8 του BCL χωρίς προβλήματα. Για ένα άσχημο φεγγάρι τον Γενάρη δεν τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο.

Ναι, είμαστε μεγάλοι, αλλά η εμπειρία και η έξυπνη καθοδήγηση είναι αυτή που μας δίνει το αποτέλεσμα ότι αυτοί οι μεγάλοι σε ηλικία είναι καλύτεροι από κάποιους νέους. Ο Λάνγκφορντ θα γίνει 37 σε έναν μήνα, αλλά ακόμα έχει μέσο όρο 20 πόντους. Αυτός είναι γέρος. Αφήστε όλους να είναι έτσι, και τότε θα δούμε. Ένας είναι γέρος, αλλά αν φροντίσει το σώμα του με τον τρόπο που κάνουμε όλοι στην ΑΕΚ, τότε θα είναι σε θέση να παίζει για πολύ καιρό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…