Κεντρική Β' Εθνική Μαγιάννης: “Θέλουμε πλασάρισμα στην εξάδα”

Μαγιάννης: “Θέλουμε πλασάρισμα στην εξάδα”

magianis vacharidis

Ο Λεωνίδας Μαγιάννης από την περσινή αγωνιστική χρονιά προσφέρει τις υπηρεσίες του στην “οικογένεια” του Λεύκιππου Ορόσημο. Ως άμεσος συνεργάτης του Χρήστου Βαχαρίδη στο ανδρικό τμήμα, προπονητής της εφηβικής ομάδας αλλά και υπεύθυνος των Ακαδημιών του Λεύκιππου, μεταφέρει στο lefkipposbc.gr τις εντυπώσεις από την περασμένη σεζόν και τις προσδοκίες του για την ερχόμενη περίοδο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς: “Εύχομαι υγεία στους αθλητές όλων των ομάδων και να είναι πάντα μακριά από τραυματισμούς. Η φετινή χρονιά για τον Λεύκιππο είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Όλα τα σχέδια μας είναι “επί χάρτου”, δεν μπορούμε να οργανώσουμε ούτε καν την επόμενη εβδομάδα και πάμε από προπόνηση σε προπόνηση. Ο Λεύκιππος έχει ένα οργανωμένο τεχνικό επιτελείο με πρωτεργάτη τον coach Βαχαρίδη, είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία ώστε να βγάζουμε το σωστό πρόγραμμα για τους παίκτες μας”.

Για τις επιτυχίες της περσινής σεζόν: “Το αποτέλεσμα της προηγούμενης χρονιάς σαφώς και μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους. Πετύχαμε τον βασικό μας στόχο που ήταν η άνοδος. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι τόσο από την διοίκηση όσο και από τους άλλους προπονητές. Θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα βάλουμε καινούριους στόχους να πάνε όλα καλύτερα”.

Για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ: “Έχουν φύγει μερικοί παίκτες, έχουν έρθει κάποιοι άλλοι και ο στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή και το πλασάρισμα στην εξάδα. Βέβαια όλο αυτό πρέπει να το συνδυάσουμε με την παρουσία παικτών από την Ακαδημία μας. Ήδη έχουμε βάλει τέσσερα παιδιά, ο coach Βαχαρίδης ήθελε έξι, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει, ο Φίλιππας ο Τσιρχόγλου και ο Ανδρέας ο Πεχλιβανίδης δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στην ανδρική ομάδα, οπότε έχουμε άλλους τέσσερις εφήβους και θέλουμε να τους δώσουμε ρόλο στην ανδρική ομάδα”.

Για την περσινή σεζόν του εφηβικού τμήματος: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των Eφήβων μας κατά την διάρκεια της προηγούμενης σεζόν. Ξεκινήσαμε πέρυσι τον Αύγουστο, ο ένας δεν γνώριζε τον άλλον, αποκτήσαμε χημεία πολύ γρήγορα, πράγμα πολύ σημαντικό για το άθλημα και καταφέραμε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μία ομάδα που είχε κάποιον αριθμό νικών να τους κάνουμε νικητές. Θεωρώ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, απλά ο κορονοϊός δεν μας επέτρεψε να το αποδείξουμε, τελειώνοντας το πρωτάθλημα με ήττα στην έδρα του Αρίωνα. Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα που πήρε αλλά εγώ πιστεύω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο και θα το αποδεικνύαμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Κρατάμε λοιπόν την περσινή προσπάθεια, είμαστε η ίδια ομάδα φέτος, θέλουμε να βάλουμε ένα δυο λιθαράκια παραπάνω με μοναδικό στόχο η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω που είναι η πρώτη θέση”.

Για την φιλοσοφία του συλλόγου: “Υπάρχει ισχυρή ομοιογένεια γι’ αυτό και θέλουμε να ενταχθούν και στην πρώτη ομάδα για να αποκτήσουν κι άλλες εμπειρίες. Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι ότι οποιοδήποτε ταλαντούχο παιδί από την Ακαδημία μας, με τους γυμναστές και το τεχνικό επιτελείο που έχουμε, τον κ. Ρετζέπη και τον κ. Παϊτάρη, να ενδυναμώνονται και να μπαίνουν από νωρίς στα βαθιά. Την ίδια φιλοσοφία έχει και ο coach Βαχαρίδης. Αν δεν ήθελε ο πρώτος προπονητής και δεν το πίστευε, τότε δεν μπορεί να προχωρήσει κάτι. Ευτυχώς και τα δικά του ‘πιστεύω’ ταιριάζουν με την γενική φιλοσοφία του συλλόγου. Θέλει να βοηθάει τους νέους αθλητές και το απέδειξε και πέρυσι”.

Για την σχέση του με τον Χρήστο Βαχαρίδη: “Με τον coach εκτός από την επαγγελματική, έχουμε και φιλική από πολύ παλιά, συνεργαζόμαστε άψογα και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…