Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λαπροβίτολα: «Υπέροχο που με ήθελε ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν εξαρτιόταν από μένα»

Λαπροβίτολα: «Υπέροχο που με ήθελε ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν εξαρτιόταν από μένα»

nikolas laprovitola real zalgkiris

Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Νίκολα Λαπροβίτολα, αλλά τελικά ο Αργεντινός παρέμεινε στη Ρεάλ. Ο παίκτης της Βασίλισσας μίλησε για το ενδιαφέρον των “πρασίνων”, αλλά και για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο basquetplus.com:

«Αυτό που ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής ήταν ότι έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος το καλοκαίρι. Δεν ένιωθα πίεση, ή ότι είχα τραβήξει τα φώτα επάνω μου. Προσπάθησα να μείνω όσο πιο ήρεμος γινόταν.

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά στη Βαλένθια, τα πράγματα με τον Φάκου δεν ήταν ακόμα τόσο ξεκάθαρα, ήλθε ο Αλοθέν και ήταν η σειρά μου να φύγω. Άρχισα να εξετάζω τις επιλογές μου όμως στη συνέχεια η Ρεάλ μου είπε ότι ήθελε να μείνω και ότι δεν θα με άφηνε να φύγω! Επομένως, είμαι εδώ και περιμένω να αρχίσει η preseason.

Πάντα είναι υπέροχο όταν σε θέλουν, ή όταν αποτελείς πρώτη επιλογή για μια ομάδα όμως δεν εξαρτιόταν από εμένα! Μίλησα με τον Πάμπλο Λάσο. Μου ξεκαθάρισε την κατάσταση. Το πως έχουν τα πράγματα και το τι σκέφτεται για την επόμενη σεζόν. Νομίζω πως ήθελα αυτό ακριβώς, μια κουβέντα μαζί του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…