Κεντρική Elite League Καρδίτσα: Τέλος οχτώ παίκτες!

Καρδίτσα: Τέλος οχτώ παίκτες!

karditsa filippos veroias

Αρκετές αλλαγές θα έχει στο ρόστερ της τη νέα σεζόν η Καρδίτσα. Συγκεκριμένα, ο ΑΣΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με οχτώ παίκτες. Παρελθόν αποτελούν οι Δημήτρης Γράβας, Παναγιώτης Ερμείδης, Σεραφείμ Θέος, Σωτήρης Μπιλλής, Γιώργος Νάκης, Σπύρος Σαλάι, Λεωνίδας Τριανταφύλλου και Θάνος Χονδρογιάννης.

Αναλυτικά:

“Ένα θερμό «ευχαριστώ» στους αθλητές που αποχωρούν από τον Α.Σ.Κ.

Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη, στη διάρκεια της οποίας ο Α.Σ.Καρδίτσας προσπάθησε και προσπαθεί να δημιουργήσει μια πλήρη και ανταγωνιστική ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Στην εξέλιξη της προσπάθειας αυτής, οι υπεύθυνοι του Α.Σ.Κ. συζήτησαν με αρκετούς από τους αθλητές της περυσινής ομάδας, προκειμένου να παραμείνουν στο δυναμικό της. Σεβόμαστε τις επιλογές των αθλητών που δεν θα παραμείνουν στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά ταυτόχρονα είναι συγκεκριμένες και αποσαφηνισμένες οι προτεραιότητες του Α.Σ.Καρδίτσας σε ότι αφορά τη στελέχωση της ομάδας με βάση τόσο τον καθαρά αγωνιστικό σχεδιασμό, όσο και τις υπάρχουσες δυνατότητες. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, αρκετοί αθλητές δε θα βρίσκονται και τη νέα περίοδο στην ομάδα μας. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι τρεις πρώην αθλητές μας θα βρίσκονται πλέον στα ρόστερ ομάδων της Basket League, αποτέλεσμα της προσωπικής τους δουλειάς και αξίας, αλλά και της προσπάθειας που γίνεται στο σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές Δημήτρη Γράβα, Παναγιώτη Ερμείδη, Σεραφείμ Θέο, Σωτήρη Μπιλλή, Γιώργο Νάκη, Σπύρο Σαλάι, Λεωνίδα Τριανταφύλλου, Θάνο Χονδρογιάννη, καθώς και τον coach Γιάννη Χασιώτη που αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής στον Πρωτέα Γρεβενών στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε. Τους θεωρούμε πάντοτε μέλη της οικογένειας του Α.Σ.Καρδίτσας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στις νέες τους ομάδες.

Τις ίδιες ευχές απευθύνουμε και στους δυο νεαρούς αθλητές του Α.Σ.Κ., Χρήστο Ζωιτσάκο και Κώστα Παππά, οι οποίοι θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Αίολο Τρικάλων.

Οι δυο αθλητές παραχωρήθηκαν με υποσχετική για την περίοδο 2020-21 και τους περιμένουμε την επόμενη χρονιά έτοιμους, δυνατούς και με πολλές αγωνιστικές εμπειρίες.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά για τον Α.Σ.Καρδίτσας με το ρόστερ της ομάδας να έχει ενισχυθεί με τους Γιάννη Βαβάτσικο, Μάριο Ματαλών, Νάσο Γκρέκα, Θανάση Τσούκα και Θοδωρή Καρρά, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί η παραμονή του Νίκου Κακλαμάνου.

Η ομάδα έχει ήδη προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν και θα ενισχύσουν τη δυναμική της, ενώ στην ανδρική ομάδα θα προωθηθούν και έφηβοι αθλητές από τις ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον για τον Α.Σ.Κ. αλλά και το μπάσκετ της περιοχής μας. Το νέο ρόστερ του Α.Σ.Καρδίτσας, θα αποτελείται από έμπειρους παίκτες με πρωταγωνιστικό ρόλο στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και από νέους, φιλόδοξους και ταλαντούχους αθλητές που προσθέτουν ενέργεια, δύναμη και διάθεση στην ομάδα μας. Το βέβαιο είναι, πως παρόλες τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία και τα ερωτηματικά που τη συνοδεύουν, ο Α.Σ.Κ. θα διαθέτει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών, μια πλήρη και εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…