Κεντρική Γ' Εθνική Ιωνικός Ιωνίας: Ανακοίνωσε τον Ιατρίδη

Ιωνικός Ιωνίας: Ανακοίνωσε τον Ιατρίδη

iatridis paok

Iωνικός Ιωνίας προχώρησε σ΄ακόμη μία μεταγραφική κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζήση Ιατρίδη. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο Στρατώνι, ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καλαθοσφαιριστή Ζήση Ιατρίδη για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής θα ενισχύσει την ομάδα μας στις υποχρεώσεις της στη Γ Εθνική, του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή αγωνιστική σεζόν!

Who is who:

Ο Ζήσης είναι γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου του 2000, έχει ύψος 2.01 και αγωνίζεται στις θέσεις power forward – center.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΕΟΣ, πέρασε από τον Μακεδονικό και τον Κεραυνό Ωραικάστρου από το 2007 έως το 2014. Την περίοδο 2014-2018 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και τις παιδικο-εφηβικές ομάδες, με τον οποίο μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλητής Θεσσαλονίκης την σεζόν 2016-2017, ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε και την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.

Η πορεία του στα αντρικά τμήματα ξεκίνησε τη σεζόν 2018-2019 όπου αγωνίστηκε στον Αστέρα Σίνδου, ενώ πέρσι ήταν μέλος της ομάδας του Στρατωνίου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ζήση καλώς ήρθες στον Ιωνικό!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…