Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Στις 19/08 η “πρώτη, φιλικά με Ηλυσιακό και ΕΦΑΟΖ (pic)

Εθνικός: Στις 19/08 η “πρώτη, φιλικά με Ηλυσιακό και ΕΦΑΟΖ (pic)

oikonomakis anastasiou ethnikos e1580812281755

Eθνικός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς στις 19 Αυγούστου. Οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στα γραφεία της ομάδας και αφού θα περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ, στη συνέχεια θα ξεκινήσουν προπονήσεις.

Παράλληλα, η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε δύο φιλικά παιχνίδια με Ηλυσιακό και ΕΦΑΟΖ.

Αναλυτικά:

“Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει ότι η πρώτη συνάντηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου και ώρα 17:30 στα γραφεία του Εθνικού. Οι παίκτες της ομάδας μας θα περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τη «δουλειά» ενόψει της νέας χρονιάς.

Το στάδιο της προετοιμασίας θα χωριστεί σε δύο μέρη. Από τις 19 Αυγούστου έως και τις 24 Αυγούστου το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δουλειά στον στίβο, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες θα ξεκινήσουν προπονήσεις στο παρκέ.

Παράλληλα, ο Εθνικός ανακοινώνει δύο φιλικά προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γήπεδο «Αντώνης Φώτσης» τον Ηλυσιακό, ενώ το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου θα κοντραριστεί με τον ΕΦΑΟΖ στο κλειστό γήπεδο του Ζωγράφου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…