Κεντρική Β' Εθνική Από τον Ιωνικό ΝΦ στη Νίκη Αμαρουσίου

Από τον Ιωνικό ΝΦ στη Νίκη Αμαρουσίου

anastasis priskomatis niki amarousiou

Η Νίκη Αμαρουσίου προχώρησε σ΄ακόμη μία μεταγραφική κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αναστάση Πρισκομάτη. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Αναστάση Πρισκομάτη ενόψει της επιστροφής της στη Γ’ Εθνική.
Η Νίκη Αμαρουσίου επιστρέφει φέτος στις εθνικές κατηγορίες μετά από τρία χρόνια και προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύθηκε με την προσθήκη του Αναστάση Πρισκομάτη (24 ετών, 1μ.86), ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Χρυσόγελου.

«Αρχικώς, νομίζω πως η Νίκη Αμαρουσίου έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Με βάση τα δεδομένα της κατηγορίας, πιστεύω ότι μπορούμε να βρεθούμε στις πρώτες τρεις θέσεις του ομίλου μας κι εν συνεχεία να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Από κει και πέρα, η ομάδα φαίνεται πολύ οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα και θέλει να κάνει πρωταθλητισμό…» τόνισε στην αρχική τοποθέτηση του στο nikiamarousiou.gr.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βιώνουμε μια περίεργη και πρωτόγνωρη κατάσταση, από τη στιγμή που τα περσινά πρωταθλήματα τερμάτισαν οριστικά κι αναγκαστήκαμε να μείνουμε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Πρέπει να προχωρήσουμε σταδιακά, βήμα-βήμα έτσι ώστε να αποφύγουμε τραυματισμούς έπειτα από τη μεγάλη διακοπή».
Προηγούμενες ομάδες: Ιωνικός Ν.Φ., Παπάγος, Δούκας, Ερυθραία, Πανιώνιος, Αγία Παρασκευή, Πιερικός Αρχέλαος (υποδομές)».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…