Κεντρική Β' Εθνική Ανακοίνωσε Στόλη ο Πρωτέας Γρεβενών (pic)

Ανακοίνωσε Στόλη ο Πρωτέας Γρεβενών (pic)

dimitris stolis proteas grevenon

Tη φανέλα του Πρωτέα Γρεβενών θα φοράει τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Στόλης. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, που πέρσι αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου, τα βρήκε σε όλα με τον Πρωτέα και θα τον ενισχύσει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

“ΣΤΟΝ Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ KAI Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών ,αφού πρόσθεσε στο ρόστερ του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Β΄Εθνική ,τον 25χρονο Small-Power Forward Στόλη Δημήτρη.

Ο αθλητής , ύψους 2,01 , από την Θεσσαλονίκη ,ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα από την Ε.Κ.Σταυρούπολης , με την οποία αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στους Μαχητές Πεύκων για 5 έτη ,εκ των οποίων 3 στη Β΄Εθνική( 2014-2015 & 2017-2019) και 2 στη Α2 (2015-2017) ,έχοντας σημαντική συμβολή στις επιτυχίες του συλλόγου ,ενώ την προηγούμενη περίοδο (2019-2020) συμμετείχε στην Β΄Εθνική με τον Αίαντα Ευόσμου.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Δημήτρη στον Φ.Ο.Πρωτέας και στη φιλόξενη πόλη των Γρεβενών και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά ,με υγεία και επιτυχίες με την νέα του ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …