Κεντρική Β' Εθνική Το τεχνικό τιμ του Εθνικού! (pic)

Το τεχνικό τιμ του Εθνικού! (pic)

Eθνικός προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ του. Πρώτος προπονητής, ως γνωστόν, θα είναι ο Κώστας Οικονομάκης, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκονται οι Χρήστος Αναστασίου και Θοδωρής Ασημακόπουλος.

Αναλυτικά:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού team της ανδρικής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ως γνωστόν πρώτος προπονητής θα είναι ο κόουτς Κώστας Οικονομάκης, που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας από την περσινή χρονιά. Στο πλευρό του και πρώτος assistant coach θα συνεχίσει να είναι ο Χρήστος Αναστασίου, ενώ στο τεχνικό team θα προστεθεί φέτος και ο Θοδωρής Ασημακόπουλος, ο οποίος θα είναι β’ assistant coach.

Όσον αφορά το ιατρικό team, επικεφαλής θα είναι ο καταξιωμένος γιατρός Γιώργος Καραχάλιος. Mέλη στο ιατρικό team θα είναι και οι δύο φυσιοθεραπευτές της ομάδας, οι Μάνος Καναβάς και Δημήτρης Πουλημένος. Στο πλευρό μας θα είναι και το κέντρο αποκατάστασης PhysioAnosis, το οποίο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα είναι δίπλα στην ομάδα και τους παίκτες μας και θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Φροντιστής στην ανδρική ομάδα και τη νέα χρονιά θα είναι ο Nίκος Μορφωνιός.

Παράλληλα, ανακοινώνουμε το τεχνικό team των Ακαδημιών του Εθνικού μας. Υπεύθυνος των Ακαδημιών θα είναι ο Θοδωρής Ασημακόπουλος, ο οποίος θα είναι και προπονητής της εφηβικής και παιδικής ομάδας του συλλόγου μας. Την ομάδα των παμπαίδων και την ομάδα των μίνι θα προπονεί ο Αναστάσης Μαραγκίδης. Το τεχνικό team της ανδρικής ομάδας του Εθνικού θα έχει την πλήρη επίβλεψη των Ακαδημιών και θα ελέγχει την πρόοδο των νεαρών αθλητών, οι οποίοι στο μέλλον θα βοηθήσουν και την πρώτη ομάδα.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Ο επικεφαλής Δημήτρης Καραφαντής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Τέλος ο Λεμονίδης από την Κομοτηνή [pic]

Ο Νεοκλής Λεμονίδης μετά από 12 ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι της Κομοτηνής αποτελεί παρελθόν…