Κεντρική Β' Εθνική Συμφωνία του Λεύκιππου με τον Γιώργο Παλλάκη!

Συμφωνία του Λεύκιππου με τον Γιώργο Παλλάκη!

george pallakis

Tην παραμονή του Γιώργου Παλλάκη, ενός κομβικού παίκτη για τον Λεύκιππο Ορόσημο, ανακοίνωσε ο σύλλογος της Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Λεύκιππος Ορόσημο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή, Γιώργο Παλλάκη! Ο Έλληνας αθλητής συνέβαλε τα μέγιστα στα αγωνιστικά βήματα προόδου που πραγματοποίησε ο σύλλογος μας την τελευταία τριετία (2017-20). Το 2018, όταν ο Λεύκιππος κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του, το Κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ο Παλλάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ (με 22 πόντους) του τελικού απέναντι στο Δημοκρίτειο ενώ βοήθησε σημαντικά κατά την διάρκεια της σεζόν (2017-18) μέχρι να “έρθει” η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, μια διάκριση που “έφερε” την άνοδο της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική. Σχετικά με την περίοδο 2019-20, στο φινάλε της οποίας ο Λεύκιππος πήρε το εισιτήριο της ανόδου για τη Β’ Εθνική, ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής είχε τον τέταρτο μεγαλύτερο μέσο όρο σκοραρίσματος στο σύνολο του Χρήστου Βαχαρίδη.

Ο Γιώργος Παλλάκης γεννήθηκε στις 08/08/1994 και έχει ύψος 2.04. Ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία στη Φιλία Ορεστιάδας, όπου έπαιξε τόσο στα τμήματα υποδομής όσο και στην ανδρική ομάδα. Ακολούθησε η θητεία στην Ασπίδα Ξάνθης (στο διάστημα κατά το οποίο ανήκε στον συγκεκριμένο σύλλογο ο Έλληνας αθλητής, υπήρχαν δύο άνοδοι στη Β’ Εθνική) ενώ την σεζόν 2016-17 ο Παλλάκης αγωνίστηκε στην ΑΕ Κομοτηνής. Το 2017 εντάχθηκε στο δυναμικό του Λεύκιππου Ορόσημο κατακτώντας το Κύπελλο (2018) της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και πανηγυρίζοντας αργότερα το πρωτάθλημα (2017-18) της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, το οποίο συνδυάστηκε με τον προβιβασμό στην Γ’ Εθνική.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ο Παλλάκης έπαιξε δύο σεζόν (2018-19 και 2019-20) με την φανέλα της ομάδας μας και ήταν καταλυτική η συμβολή του στην πορεία πρωταθλητισμού που έκανε το σύνολο του Χρήστου Βαχαρίδη κατά την αγωνιστική χρονιά 2019-20. Εν όψει της επόμενης σεζόν (2020-21), η “οικογένεια” του Λεύκιππου Ορόσημο εύχεται στον Γιώργο Παλλάκη υγεία και κάθε επιτυχία με τον σύλλογό μας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …