Κεντρική Β' Εθνική Στύλας: “Στον Λεύκιππο δουλεύουν πάρα πολύ και είναι τυπικοί σε ό,τι λένε!”

Στύλας: “Στον Λεύκιππο δουλεύουν πάρα πολύ και είναι τυπικοί σε ό,τι λένε!”

stylas

Η αγωνιστική χρονιά 2020-21 πρόκειται να αποτελέσει την δεύτερη διαδοχική σεζόν του Ραφαήλ Στύλα με την φανέλα του Λεύκιππου Ορόσημο. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, έκανε αναφορά στο ρόστερ που έχει “φτιαχτεί” ενώ -μεταξύ άλλων- σχολίασε την άνοδο στη Β’ Εθνική αλλά και την εμπειρία του από την πρώτη του χρονιά στον Λεύκιππο.

Συγκεκριμένα ο Στύλας δήλωσε στο lefkipposbc.gr:

Για το ότι θα συνεχίσει στον Λεύκιππο Ορόσημο: “Είναι χαρά μου που θα βρίσκομαι στον Λεύκιππο και την νέα αγωνιστική χρονιά. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σε συλλογικό επίπεδο, θα επιδιώξουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα οριοθετήσουμε. Είμαι αισιόδοξος βάσει του ρόστερ που έγινε. Η ομάδα έκανε πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν πολύ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής”.

Για την άνοδο στη Β’ Εθνική: “Έτσι όπως στήθηκε η ομάδα (σ.σ. εν όψει της σεζόν 2019-20), ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη να ανέβουμε στη Β’ Εθνική. Αν δεν τα καταφέρναμε, ενδεχομένως αυτό να ήταν αποτυχία. Κάναμε αυτό που θέλαμε και είχαμε βάλει ως στόχο, δηλαδή την άνοδο στη Β’ Εθνική”.

Για το τι του “έμεινε” από την πρώτη του χρονιά (2019-20) στον Λεύκιππο Ορόσημο: “Ο Λεύκιππος είναι από τις ομάδες που δουλεύουν πάρα πολύ. Αυτό φαίνεται και από τα τμήματα υποδομής. Εμένα μου προκάλεσε εντύπωση ο μεγάλος αριθμός των παιδιών που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής. Γενικά, ο σύλλογος εκπέμπει μια οργάνωση και μια υγεία! Είναι κάτι πολύ θετικό αυτό. Στον Λεύκιππο είναι τυπικοί σε ό,τι λένε! Τα λεγόμενα όλων στην ομάδα -των ανθρώπων της διοίκησης αλλά και γενικότερα- έχουν υπόσταση και αυτό φαίνεται τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…