Κεντρική Γ' Εθνική Στον Πανσερραϊκό ο Κουτσοκώστας (pic)

Στον Πανσερραϊκό ο Κουτσοκώστας (pic)

pasxalis koutsokostas panserraikos

Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Πασχάλη Κουτσοκώστα. Ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής πέρσι αγωνίστηκε με τους Ίκαρους Σερρών στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Αναλυτικά:

“Ενίσχυση στους ψηλούς

– Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας με την απόκτηση του Πασχάλη #Κουτσοκώστα (21 ετών, 2.03μ, power forward).

– O Θεσσαλονικιός καλαθοσφαιριστής που σπουδάζει ΤΕΦΑΑ στην πόλη μας ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 10 ετών από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και 3 χρόνια αργότερα μεταπήδησε στο ΔΑΣΩ. Το 2014 μεταγράφηκε στην ιστορική ΧΑΝΘ με την εφηβική ομάδα της οποίας συμμετείχε 2 διαδοχικές περιόδους στο Final 4 της ΕΚΑΣΘ. Πριν 2 χρόνια, ο νεαρός «ψηλός» φόρεσε τη φανέλα των Ικάρων με τους οποίους πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και διακρίθηκε σε αρκετούς τομείς, φανερώνοντας σημαντικά δείγματα του ταλέντου του (8,1 πόντους μ.ο.).

Πασχάλη, καλωσόρισες στη μεγάλη «οικογένεια» των «λιονταριών»! Σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ιστορικής μας ομάδας!!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…