Κεντρική Β' Εθνική Πολύγυρος: Ανανέωσε ο Πιπιλιάρης (pic)

Πολύγυρος: Ανανέωσε ο Πιπιλιάρης (pic)

dimitris pipiliaris poligiros

“Ρίζες” στον Πολύγυρο έχει βγάλει ο Δημήτρης Πιπιλιάρης, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους και θα πορευτούν μαζί για 7η συνεχόμενη χρονιά. Ο 41χρονος καλαθοσφαιριστής ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας πέρσι και θα προσπαθήσει και τη νέα σεζόν να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά:

“Ο σχεδιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν 2020-2021 για το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου έχει ήδη ξεκινήσει.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί και πάλι στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας, το οποίο αλλάζει μορφή καθώς θα υπάρξουν τέσσερις όμιλοι, αντί για δύο όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

Πρώτη κίνηση η ανανέωση της συνεργασίας με τον εμβληματικό ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Πιπιλιάρη, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας τον φυσικό αρχηγό της .

Καθημερινά θα υπάρχει ενημέρωση και για τις υπόλοιπες ανανεώσεις, καθώς και για τις νέες προσθήκες, οι οποίες θα σχηματίσουν το παζλ της σαιζόν 2020-2021”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…