Κεντρική Γ' Εθνική Πήρε και Χασιώτη ο Αλμυρός (pic)

Πήρε και Χασιώτη ο Αλμυρός (pic)

alexandros xasiotis almyros almiros

Aλμυρός συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας χρονιάς και μετά την απόκτηση του Μιχάλη Πολίτη, προχώρησε στην απόκτηση του Αλέξανδρου Χασιώτη. Ο 19χρονος γκαρντ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 ΕΣΚΑΘ και μέτρησε 19.25 κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά:

🏀..ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ..🏀

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 2η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την ομάδα μας θα ενισχύσει ο Λαρισαίος guard
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ.
Ο Άλεξ,ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα SPORTS ACADEMY ΛΑΡΙΣΑΣ,με ηλικία 19 χρονών και ύψος 1,85 έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας νέος αθλητής (πάθος,δύναμη, εξαιρετικό χαρακτήρα και κυρίως όρεξη για δουλειά μέσα στα παρκέ) και θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τον coach Νάνη.
Την σεζόν που μας πέρασε είχε 19,25 πόντους μ.ο. ανά ματς και 308 συνολικά στην Α1 ΕΣΚΑΘ, όντας ο 1ος σκόρερ της SAL και ο 6ος στον 2ο Όμιλο, ενώ επίσης σημείωσε 30 εύστοχα τρίποντα.
Ο Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα της SPORTS ACADEMY ΛΑΡΙΣΑΣ για την συνεργασία και την παραχώρηση του παίχτη με τη μορφή δανεισμού για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021.
Καλωσορίζουμε τον ΑΛΕΞ στο ΣΥΛΛΟΓΟ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και πολλές επιτυχίες με την Κυανόλευκη φανέλα.

..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

Η Δ.Ε.
ΤΜΉΜΑΤΟΣ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

«Πάρτι» έκανε η Χαλκιδική… Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Εύκολο ήταν το έργο του…