Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο του Τελ Αβίβ

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο του Τελ Αβίβ

pappas nikos sfairo

Ο Νίκος Παππάς ανήκει πλέον στην… ιστορία του Παναθηναϊκού, καθώς μετά επτά χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας, αποφασίστηκε ότι δεν ταιριάζει στα πλάνα του προπονητή και δεν επεκτάθηκε η συνεργασία. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί, δεν έχει ως πρώτη επιλογή το να μείνει στην Ελλάδα κι οι… παλιές αγάπες έρχονται στο προσκήνιο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έπαψε ποτέ να τον εκτιμά ως παίκτη. Άλλωστε, μαζί του (στον Πανιώνιο) έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του. Οι δυο τους έχουν δεθεί με φιλία και σχέση αλληλοεκτίμησης, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει deal και να δούμε τον Παππά με τα «κίτρινα» της Μακάμπι.

Το να πάρουν παίκτη από τον Παναθηναϊκό έχει πάντα τη σημασία και την αξία του, το κόστος της μεταγραφής δεν είναι υψηλό (το αντίθετο), ο κόουτς Σφαιρόπουλος ποντάρει στη μεταξύ τους χημεία και στο πείσμα του Παππά να αποδείξει ότι δεν έχει «τελειώσει». Όσο για τον Παππά θέλει να αποδείξει πράγματα και νιώθει σιγουριά δίπλα στον «Σφαιρό». Αφήστε που η Μακάμπι αποτελεί έως και προαγωγή, τηρουμένων των αναλογιών.

Δεν είπαμε ότι έκλεισε η μεταγραφή, άλλωστε μέχρι χθες όλοι πίστευαν ότι ο Παππάς θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, μια και είχε δεχθεί τη μείωση (θα έμενε με ένα… ελάχιστο ποσό) κι οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει. Από τη στιγμή που βγήκε στην αγορά, θα υπάρξουν κρούσεις, αν η πρόθεση του κόουτς Σφαιρόπουλου μετατραπεί σε επίσημη πρόταση, τότε ο διεθνής Έλληνας παίκτης δεν πρόκειται να το σκεφτεί, θα μετακομίσει στο Τελ Αβίβ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…