Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ο Λαπροβίτολα μίλησε για το μέλλον του

Ο Λαπροβίτολα μίλησε για το μέλλον του

nikolas laprovitola real zalgkiris

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα δύσκολα θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του. Μία εξ αυτών είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει κάνει την κίνηση του και περιμένει να δει τι θα αποφασίσει ο Αργεντινός.

Ο πρώην παίκτης της Μπανταλόνα μίλησε αναφορικά με το μέλλον του και σημείωσε ότι προς το παρόν είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, καθώς θέλει να παίζει περισσότερο.

“Προς το παρόν, είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που μπορώ να πω σήμερα είναι ότι υπάρχουν πολλές φήμες” ανέφερε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στην Αργεντινή, πριν προσθέσει ότι “η ζωή του αθλητή δεν είναι τόσο εύκολη, πήρα πολλά ρίσκα στην καριέρα μου. Υπέγραψα κάποια συμβόλαια στην καριέρα μου για τα λεφτά. Ό,τι κι αν έρθει, θα είναι για καλό, είτε πρόκειται να αλλάξω ομάδα είτε όχι. Είμαι σε ένα σπουδαίο σύλλογο, αλλά δεν παίζω πολύ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα δούμε τι θα γίνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…