Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Νέο πρόσωπο στο τεχνικό τιμ του Προμηθέα

Νέο πρόσωπο στο τεχνικό τιμ του Προμηθέα

nikos arvanitis promitheas

Ο Προμηθέας Πάτρας προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και ανακοίνωσε το νέο μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ο Νίκος Αρβανίτης που πέρσι βρισκόταν στο τεχνικό τιμ του Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά:

“H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Αρβανίτη και τον καλωσορίζει στην Οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος στο Αίγιο, την 27η Οκτωβρίου 1980, προπονητής θα στελεχώσει το τεχνικό team του Μάκη Γιατρά στην Ανδρική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα τη σεζόν 2013-14 κι έχει δουλέψει σε ΕΦΑ Αιγίου (Ανδρικό, 2013-14), Ήφαιστο/Αχιλλέα ΣΦ. Αιγιαλείας (βοηθός στο Ανδρικό και πρώτος προπονητής στους Εφήβους τις σεζόν 2014-15 και 2015-16), Κεραυνό Αιγίου (2016-2019, ως προπονητής και βοηθός προπονητής στο Ανδρικό και Τεχνικός Υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής) και στον Απόλλωνα Πατρών (βοηθός προπονητής από τον Ιανουάριο του 2019).

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν 2019-20 ο Νίκος Αρβανίτης εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στον Κεραυνό Αιγίου (Α1 ΕΣΚΑ-Η) και ως βοηθός προπονητής στον Απόλλωνα Πατρών (Α2 Εθνική)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…