Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Κολοσσός: Ξεκαθάρισε το τοπίο με ανακοίνωση του!

Κολοσσός: Ξεκαθάρισε το τοπίο με ανακοίνωση του!

ΠΑΟΚ

Ο Κολοσσός Ρόδου μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, λόγω μείωσης που του προτάθηκε και μείωσης του μπάτζετ. Οι Νησιώτες με ανακοίνωση τους θέλησαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και σημείωσαν ότι ο Έλληνας τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Αναλυτικά:

«Η έξαρση του κορωνοϊού έφερε την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν 2019/20, καθώς έπρεπε να μπει η υγεία όλων σε πρώτο πλάνο και μετά να ακολουθήσουν όλα τα υπόλοιπα θέματα, όπως είναι το αγωνιστικό κομμάτι.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία, με σημαντικό σκέλος τον μεγάλο αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ξεκίνησε τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο –βάσει πάντα των δύσκολων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί- για τις υποχρεώσεις της στην Basket League.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα δημοσιεύματα περί αλλαγής προπονητή. Στο σημείο αυτό, λοιπόν, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ξεκαθαρίσει αρχικά πως προπονητής της παραμένει ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεύτερον πως για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στην πορεία αναφορικά με την ομάδα και την στελέχωσή της, τότε θα υπάρξει η ανάλογη επίσημη ενημέρωση, από τη σχετική ανακοίνωση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…