Κεντρική Γ' Εθνική Ιωνικός Ιωνίας: Ανακοίνωσε Βουλγαράκη (pic)

Ιωνικός Ιωνίας: Ανακοίνωσε Βουλγαράκη (pic)

giorgos voulgarakis agep

Iωνικός Ιωνίας προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Γιώργου Βουλγαράκη, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Βουλγαράκη για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής θα ενισχύσει την ομάδα μας στις υποχρεώσεις της στη Γ Εθνική, του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή αγωνιστική σεζόν!

Who is who:

Ο Γιώργος είναι γεννημένος το 2001, έχει καταγωγή από την Κατερίνη, ύψος 1.95 και αγωνίζεται στη θέση του small forward.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πιερικού Αρχέλαου, στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΑΓΕΠ με προπονητή τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιώργο Χρυσανθόπουλο. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρότζεκτ νεαρού ταλαντούχου αθλητή το οποίο δείχνει και τη φιλοσοφία του συλλόγου μας, να βοηθήσει νέους αθλητές να εξελιχθούν στο αντρικό επίπεδο, που επιμελείται ο coach Χριστοφορίδης.

Γιώργο καλώς ήρθες στον Ιωνικό!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…