Κεντρική Β' Εθνική H δεύτερη μεταγραφή της ΧΒΑ (pic)

H δεύτερη μεταγραφή της ΧΒΑ (pic)

xba giannis giftakis

Η ΧΒΑ συνεχίζει την ενίσχυση της για τη νέα χρονιά και προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφική της κίνηση. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Χαλκίδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Γυφτάκη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Αναλυτικά:

“Γιάννη Γυφτάκης ο 2ος!

Η ΧΒΑ ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με τον αθλητή Γιάννη Γυφτάκη ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Η ομάδα μας με πίστη στο πλάνο και μεθοδικές κινήσεις κατάφερε να… φέρει στη Χαλκίδα άλλον ένα παίκτη με εμπειρίες από τις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Γιάννης αν και μόλις 21 χρόνων έχει καταφέρει να αγωνιστεί για 3 χρόνια σε πρωταθλήματα υψηλών απαιτήσεων με επιτυχία.

Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της ΓΕ Αγρινίου όπου και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας το 2017. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Χαρίλαο Τρικούπη και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2!

Εκεί αγωνίστηκε και την επόμενη σεζόν, παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες, για να μεταγραφεί στον ΑΓΣ Ιωαννίνων (Γ’ Εθνική) την περασμένη χρονιά, από όπου και η ομάδα μας τον απέκτησε!

Γιάννη καλωσόρισες στην οικογένεια της ΧΒΑ! Σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ΧΒΑ, ο Γιάννης Γυφτάκης ανέφερε:

“Είναι μια πρόκληση για εμένα, ευελπιστώ να βγάλω ασπροπρόσωπους τους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας για την επιλογή τους και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας!

Το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα είναι σίγουρα πολύ ανταγωνιστικό αλλά με σκληρή δουλειά και υγεία θα τα καταφέρουμε! Στόχος είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…