Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Γιατί εμείς κάνουμε ρεπορτάζ

Γιατί εμείς κάνουμε ρεπορτάζ

nikos pappas panathinaikos opap athens eb19

Το γράψαμε; Ισχύει!…

Ήταν 3 Ιουλίου, λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Παππά. Ήμασταν εκείνοι που βγήκαμε και είπαμε ότι ο τρόπος διαχείρισης ήταν απολύτως λανθασμένος, κάναμε λόγο για «Αντιαθλητικό φάουλ απέναντι στον Νίκο Παππά». Πολλοί έσπευσαν (ας πούμε με… αγαθές προθέσεις) να μας αμφισβητήσουν. Δεκτό, άλλωστε όποτε ένας οπαδός διαβάζει κάτι που δεν του αρέσει, που του χαλάει το αφήγημα, αντιδρά.

Ήρθε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, να επιβεβαιώσει πλήρως το ρεπορτάζ μας. Σε δηλώσεις του, τόνισε μεταξύ άλλων:

Για τη λύση συνεργασίας με τον Νίκο Παππά: «Αυτό είναι καθαρά απόφαση του προπονητή και του τεχνικού τιμ. Θεωρώ ότι στον σχεδιασμό και με τον τρόπο που θέλει να παίζει δεν ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού του Νίκου».

Για το αν ήταν ενήμερος ο Παππάς: «Είχε ενημερωθεί ο μάνατζερ του παίκτη, όχι πολύ ώρα πριν την συνέντευξη Τύπου. Ιώς θα μπορούσε να έχει ενημερωθεί νωρίτερα για να μην δημιουργηθεί αυτή η φασαρία».

Για το αν εξέφρασε δυσαρέσκεια ο Παππάς: «Με τον Νίκο δεν έχω μιλήσει, έχω μιλήσει με τον μάνατζερ του. Δυσαρεστήθηκε και αυτός με τον τρόπο που έγινε. Προσπαθήσαμε να του εξηγήσουμε ότι δεν ήταν κάτι προσωπικό. Μετά την πρώτη άσχημη εντύπωση που του δημιουργήθηκε θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι που είχαμε πρόβλημα με τον Νίκο. Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, υγεία πάνω απ’ όλα μέσα απ’ την καρδιά μου».

Αυτά και συνεχίζουμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Πραγματικό ρεπορτάζ…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…