Κεντρική Β' Εθνική Αλεξόπουλος για Λεύκιππο Ορόσημο: “Χαρά μας να στηρίζουμε ένα υγιές σωματείο που στοχεύει στην πρόοδο!”

Αλεξόπουλος για Λεύκιππο Ορόσημο: “Χαρά μας να στηρίζουμε ένα υγιές σωματείο που στοχεύει στην πρόοδο!”

Ο Λεύκιππος Ορόσημο “μεγαλώνει” και έχει “μπει” δυναμικά στον μπασκετικό χάρτη, διαθέτοντας ένα ισχυρό γκρουπ χορηγών που βρίσκονται σταθερά στο πλευρό του. Ένας από αυτούς είναι το Φροντιστήριο Ορόσημο το οποίο την τελευταία τριετία στέκεται αρωγός στην “εξέλιξη” του συλλόγου, στηρίζοντάς τον σημαντικά και με έμπρακτο τρόπο. Αρχής γενομένης από την σεζόν 2019-20, ο Λεύκιππος Ορόσημο “φέρει” το όνομα του Φροντιστηρίου της Ξάνθης που κατά το παρελθόν ξεκίνησε ως χορηγός του παιδικού και του εφηβικού τμήματος και πλέον είναι συνοδοιπόρος της προσπάθειας που γίνεται στην ανδρική ομάδα. Με αφορμή την πολύτιμη συμβολή του Φροντιστηρίου Ορόσημο στην γενικότερη πορεία ανάπτυξης του συλλόγου, ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος (σ.σ. επικεφαλής του Φροντιστηρίου Ορόσημο) μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Λεύκιππου για την συνεργασία των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα είπε στο lefkipposbc.gr:

Για το Φροντιστήριο Ορόσημο: “Το Φροντιστήριο αφορά μαθητές/τριες του Γυμνασίου και του Λυκείου. Απασχολεί 30 καθηγητές, χωρισμένους σε τομείς. Τομέας μαθηματικών με υπεύθυνο μαθηματικών, τομέας φιλολόγων, τομέας φυσικών και τομέας χημικών. Ο κάθε τομέας έχει τον δικό του προϊστάμενο. Το Φροντιστήριο Ορόσημο λειτουργεί από το 2000 (σ.σ. βρίσκεται στην Μαραθώνος και Πραξιτέλους γωνία). Πρόκειται για το μεγαλύτερο φροντιστήριο στη Ξάνθη. Έχει φτάσει σε αυτή την θέση γιατί έχει 10 χρόνια τα καλύτερα αποτελέσματα”.

Για την “γέννηση” της συνεργασίας του Φροντιστηρίου Ορόσημο με τον Λεύκιππο: “Η συνεργασία με τον Λεύκιππο έχει ξεκινήσει εδώ και μια τριετία. Στο Φροντιστήριο έχουμε παιδιά από όλους τους συλλόγους της πόλης. Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και επειδή επιθυμούσαμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των γονέων και των παιδιών, αποφασίστηκε να αρχίσει η συνεργασία με τον Λεύκιππο. Πρόκειται για ένα υγιές σωματείο. Ένα σωματείο που βοηθάει τα παιδιά. Ο αθλητισμός για τα παιδιά αποτελεί ό,τι καλύτερο”.

Για το ότι ο σύλλογος από την σεζόν 2019-20 “φέρει” το όνομα του Φροντιστηρίου και ως Λεύκιππος Ορόσημο, με την άνοδο στη Β’ Εθνική, πανηγύρισε την μεγαλύτερη επιτυχία του από το έτος (σ.σ. 2016) της ίδρυσής του: “Σε μια χρονιά ορόσημο για το σωματείο, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του έφτασε στη Β’ Εθνική, ο Λεύκιππος Ορόσημο έκανε ό,τι καλύτερο έχει πετύχει! Η συνεργασία αυτή -του συλλόγου με το Φροντιστήριο Ορόσημο- συνδυάστηκε με μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα. Σαφώς, κάτι τέτοιο μας ευχαριστεί”.

Για το ότι ο Λεύκιππος και το Φροντιστήριο Ορόσημο συνεργάζονται επί σειρά ετών: “Είμαι ικανοποιημένος από την συνεργασία. Μας ενδιαφέρει να βλέπουμε παιδιά να αθλούνται, αυτή είναι η ευχαρίστησή μας. Μετά -για εμάς- είναι ο πρωταθλητισμός, ο οποίος αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα”.

Για το αν παρακολουθούσε την αγωνιστική προσπάθεια του Λεύκιππου Ορόσημο κατά την σεζόν 2019-20: “Ναι, όποτε μπορούσα, πήγαινα στο γήπεδο. Εχω δει αρκετά παιχνίδια της ομάδας. Κάθε χρόνο βλέπω όλο και περισσότερους αγώνες! Μερικές φορές έπαιρνα και την κόρη μου μαζί. Με ευχαριστεί αυτό που έχω δει στο γήπεδο”.

Για το ότι ο σύλλογος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την όλη οργάνωσή του, όπως φανερώθηκε από τα εγκωμιαστικά σχόλια που έκαναν οι προπονητές οι οποίοι αντιμετώπισαν τον Λεύκιππο την αγωνιστική χρονιά 2019-20: “Εμείς, ως Φροντιστήριο Ορόσημο, χαιρόμαστε που έχουμε συνεργασία με έναν τέτοιο σύλλογο, ο οποίος «βγάζει» υγεία και είναι αποδεκτός από την υπόλοιπη αθλητική περιφέρεια. To Φροντιστήριο Ορόσημο λειτουργεί τα τελευταία 20 χρόνια, δημιουργώντας ένα δυνατό όνομα μέσα στη Ξάνθη και ως εκ τούτου μας ικανοποιεί να στηρίζουμε ένα σωματείο που «βγάζει» υγεία και έχει ως στόχο την πρόοδο, δηλαδή, πρόοδος της ομάδας και πρόοδος των αθλητών! Είναι μια ωραία συνεργασία αυτή που έχουμε με τον Λεύκιππο, μέσω της φιλίας μου με τον Πρόεδρο (σ.σ. Ματθαίο Σαββίδη) του σωματείου. Είμαστε χαρούμενοι και είναι όμορφο για εμάς που βλέπουμε τον σύλλογο να «προχωράει»”.

 

alexopoulos panagiotis

mathites

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…