Κεντρική Β' Εθνική Αιγάλεω: “Αντίο” με αιχμές από τον Καράβολα! (pic)

Αιγάλεω: “Αντίο” με αιχμές από τον Καράβολα! (pic)

xristodoulos karavolas ethnikos aigaleo

Χριστόδουλος Καράβολας, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με το Αιγάλεω, δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας τη νέα χρονιά. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής, που βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα να επιστρέψει στη Β΄Εθνική, με ανάρτηση του είπε αντίο στο Αιγάλεω και παράλληλα άφησε “αιχμές” για όσα διαδραματίστηκαν.

Αναλυτικά:

“Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
1.Καταρχήν συνχαρητηρια σε ολους τους περσινούς μου συμπαίχτες που όλοι μαζι καταφεραμε και καναμε μια τεράστια υπέρβαση μαζι με το προπονητή να φτασουμε την ομαδα μας στη 3 θέση. Ακατόρθωτο πραγματικα αν αναλογίστηκε οτι τα περισσότερα παιδια ήρθαν από ομαδες τοπικού πρωταθληματος και χωρις χρονο συμμετοχής στα ποδια τους.
2. Αυτο που ζήσαμε στη τελευταία συνέλευση του μπασκετ ητανε τόσο ωραια σκηνοθετημένο που ο Σεφερλής ζητησε το VIDEO και θα το παίξει αποκλειστικά για λίγους και με σειρα προτερεοτητας ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ με χρήση μάσκας το 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ.
3 ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
Μετα απο χρονια που εδωσα τα παντα για την ομαδα μου,το Αιγαλεω,μου ανακοινωθηκε οτι δεν θα συνεχισω να ειμαι μελος της ομαδας..στο τοπικο εβαλα πλατη και περα απο το αγωνιστικο κομματι,οπως ολοι ξερουν,εβαλα βαθια το χερι στην τσεπη για να βοηθησω την ομαδα που αγαπαω,να φτασει μεχρι την β εθνικη..την περσινη χρονια για λογους που αφορουν εμενα προσωπικα,δεν μπορεσα να στηριξω την ομαδα οικονομικα,αλλα την στηριξα με ολες μου τις δυναμεις αγωνιστικα,και η ομαδα πριν την αναγκαστικη διακοπη βρισκοταν στην 3 θεση..με την ελευση ενος κυριου που δεν ηθελε να ακουει καν την λεξη Αιγαλεω,και δεν ειναι μυστικο,ουτε το Αιγαλεω και η διοικηση ηθελε να ακουει για αυτον,θα αποτελεσω παρελθον απο την ομαδα που εδωσα τα παντα να φτασει εδω που ειναι τωρα..θα επρεπε να ντρεπεστε για τον τροπο που με αντιμετωπισατε καποιοι και θελω να δω πως θα με κοιταξετε στα ματια. Εγω έμαθα τα τοσα χρονια εδω οτι ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΛΟΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Π Λ Α Τ Η ΡΕΕΕΕ Εμένα το ΑΙΓΑΛΕΩ δεν ητανε μαγαζι μου εγω ειμουνα το μαγαζι που τα ακουμπουσα και δε το ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ και που εμπαινα τοσα χρονια μπροστα και μεσα στο γηπεδο και εξω από αυτο.το Αιγαλεω ειναι ιδεα και δεν θα παψω ποτε να το αγαπω,οπως και τον κοσμο που λατρεψα και οτι εκανα ,το εκανα για αυτον τον υπεροχο λαο!ολα εδω πληρωνονται και φανηκατε λιγοι απεναντι μου καποιοι άνθρωποι ενω εδωσα και την ψυχη μου και πολλα χρηματα για την ομαδα που αγαπαω! Ευχάριστω ολο το κόσμο τη θυρα 12 για της ωραιες στιγμες που ζησαμε και περάσαμε οπως καποια ατομα πέρυσι απο τη διοίκηση που με στηρίξαμε στη δύσκολη οικονομικη μου κατάσταση.
καραβολας-τρομοκρατης”.

karavolas gia apoxorisi apo aigaleo

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…