Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κίνητρο η κατάκτηση της Ευρωλίγκα, δεν έρχομαι σαν σούπερ σταρ”

“Κίνητρο η κατάκτηση της Ευρωλίγκα, δεν έρχομαι σαν σούπερ σταρ”

charles jenkins olympiakos

Ο Τσαρλς Τζένκινς ετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό και έδειξε ότι είναι διψασμένος για διάκριση. Ο Αμερικανός σε συνέντευξη του ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλο κίνητρο η κατάκτηση της Ευρωλίγκα, ενώ σημείωσε ότι στην ομάδα του Πειραιά δεν πάει σαν σούπερ σταρ, αλλά σαν κομμάτι του παζλ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο novosti.rs:

Για την περσινή σεζόν: “Ήθελα να τελειώσει η σεζόν στο γήπεδο. Ήταν μια από τις χειρότερες σεζόν στην καριέρα μου, αλλά δεν είχα καμία πρόθεση να τα παρατήσω. Η αλλαγή προπονητή δεν ήταν εύκολη. Ο καθένας (Τόμιτς και Σάκοτα) είχε τη δική του φιλοσοφία και είχε τις απόψεις του για κάθε παίκτη, οπότε είναι περίεργο”.

Για τον Ολυμπιακό και την Ευρωλίγκα: “Το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα είναι να κατακτήσω την Euroleague μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Αυτό έχει να κάνει με μένα, δεν βάζω πίεση στον Ολυμπιακό. Πάντα παλεύω για τίτλους και κανένας δεν βγαίνει στο γήπεδο απλά για να παίξει, αλλά για να νικήσει. Υπόσχομαι στον κόσμο πως θα δουν έναν παίκτη, ο οποίος μάχεται ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν έρχομαι σαν σούπερ σταρ, αλλά σαν κομμάτι του παζλ, ώστε παίκτες όπως ο Παπανικολάου και ο Σπανούλης να έχουν περισσότερο χρόνο να ξεκουράζονται και να χρησιμοποιούν τα “όπλα” τους”.

Τέλος, δήλωσε: «Απενεργοποίησα τα social media μου, για να μην σπαταλήσω χρόνο διαβάζοντας διάφορα σχόλια. Το μόνο που εστιάζω είναι το γήπεδο και η δουλειά μου. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, θέλω να αποδείξω πράγματα και να μείνω εκεί λίγο περισσότερο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…