Κεντρική Elite League Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 10ο Amyntas Basketball Summer Camp

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 10ο Amyntas Basketball Summer Camp

10th Summer camp 2008 2007.. 01 1424 x 976

Αμύντας για 10η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το Amyntaw Basketball Summer Camp. Η ομάδα με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για το camp, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 12 Ιουλίου.

Αναλυτικά:

“Για 10η συνεχόμενη χρονιά, ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας, στέκεται δίπλα στους αθλητές φροντίζοντας να βρει λύσεις και υπηρεσίες που να καλύπτουν τις ανάγκες των νεαρών αθλητών για βελτίωση, ανάπτυξη και επίσης να προσφέρει στους γονείς την παροχή αξιόλογης βοήθειας και καθοδήγησης στον δρόμο της αθλητικής βελτίωσης και αγωνιστικής εξέλιξης των παιδιών.

Για άλλη μια φορά καινοτομούμε και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους αθλητές μας, (ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές με την πανδημία Covid-19) ασφαλή και υψηλού επιπέδου προπόνηση με περιορισμένη ή και χωρίς την παρέμβαση ανθρώπου, με τη χρήση του ρομποτικού προπονητικού “εργαλείου” Dr Dish το οποίο βοηθάει στην προπόνηση του σουτ αλλά και της εφαρμοσμένης φυσικής κατάστασης όντας ένα προϊόν τελευταίας τεχνολογίας.

Εμείς ρυθμίζουμε τις παραμέτρους και τα δεδομένα μέσω του κατάλληλου προγράμματος για τον κάθε αθλητή μας και φροντίζουμε για τη βελτίωση της τεχνικής του. Το Dr Dish χρησιμοποιείται στο NBA και το NCAA, και καταφέραμε να το εξασφαλίσουμε για μια εβδομάδα για το Σύλλογό μας.

Το Camp για ηλικίες 2008 και άνω θα πραγματοποιηθεί για μία εβδομάδα 6-10 Ιουλίου 2020 με δυνατότητα για έξτρα προπόνηση το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου 2020 στο κλειστό γυμναστήριο Υμηττού (Πυρκάλ). Θα έχει χαρακτήρα shooting camp, strength & conditioning camp και οι προπονήσεις θα γίνονται σε γκρουπ που θα αποτελούνται από 2 έως 6 άτομα με αυστηρά περιορισμένο αριθμό. Οι προπονητικές ώρες θα καλύπτονται με την σειρά εγγραφής και γι’ αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε το συντομότερο δυνατό προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή για τα παιδιά σας. Οι προπονήσεις ξεκινάνε στις 08:00 π.μ. για το πρώτο γκρουπ και ανά μια ώρα μπαίνει το νέο γκρουπ στο γήπεδο ενώ το προηγούμενο περνάει στην αίθουσα ενδυνάμωσης.

Προσφέρονται τα τρία παρακάτω διαφορετικά προγράμματα από τα οποία κάθε γονιός μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο παιδί του ή να τα συνδυάσει.

Πρόγραμμα ομαδικής προπόνησης: Elite Shooters Training
από 6 έως 10 Ιουλίου 2020

γκρουπ των 2 έως 6 ατόμων αγόρια και κορίτσια ανά επίπεδο

Προπόνηση 3 ωρών:

α. Τεχνική του σουτ και εφαρμοσμένη φυσική κατάσταση του σουτέρ με το Dr Dish

β. Ασκήσεις τεχνικής βελτίωσης στο γήπεδο

γ. Πρόγραμμα strength & conditioning στη αίθουσα ενδυνάμωσης και στο γήπεδο

*Έναρξη προπονήσεων 08:00 πμ και ανά μια ώρα εναλλαγή των γκρουπ.

Αυστηρά περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Συμμετοχή αθλητών στο πρόγραμμα μόνο με προεγγραφή από 18 έως 26 Ιουνίου 2020 στη Γραμματεία του Συλλόγου με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης: Advanced Personal Development
από 6 έως 12 Ιουλίου 2020

1 άτομο αγόρι ή κορίτσι

Προπόνηση 2 ωρών:

α. Ο αθλητής που παίρνει μέρος στο πρόγραμμα, θα δουλέψει σε ατομικό επίπεδο, με τη χρήση του ασύρματου ψηφιακού καρδιογράφου Polar Heart Rate. Το PHR μεταδίδει τους σφυγμούς του αθλητή στο Computer του Dr Dish το οποίο ταυτόχρονα ρυθμίζει την ένταση της προπόνησης και την προσαρμόζει σε αγωνιστικό επίπεδο ωθώντας την απόδοσή του στο ανώτερο επίπεδο. Η συγκεκριμένη μέθοδος προπόνησης είναι απολύτως ασφαλής και στοχευμένη, αποτελεί την πεμπτουσία της σύγχρονης προπόνησης με την καθοδήγηση της επιστήμης και της τεχνολογίας αιχμής και επομένως είναι αποτελεσματική.

β. Πρόγραμμα strength & conditioning στη αίθουσα ενδυνάμωσης και στο γήπεδο.

* Το ωράριο της προπόνησης ορίζεται ύστερα από συνεννόηση με τον υπεύθυνο του προγράμματος σε επικοινωνία με τη Γραμματεία.

Αυστηρά περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Συμμετοχή αθλητών στο πρόγραμμα μόνο με προεγγραφή από 18 έως 26 Ιουνίου 2020 στη Γραμματεία του Συλλόγου με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Ομαδικό πρόγραμμα: Weekend Shooting Madness
Σαββατοκύριακο 11 & 12 Ιουλίου 2020

ανοικτό σε όλες τις ηλικίες

α. Τρίωρο πρόγραμμα με “εξαντλητική” προπόνηση στο σουτ και πολλά διαγωνιστικά

β. Ανάπτυξη της τεχνικής του σουτ και εφαρμοσμένη φυσική κατάσταση του σουτέρ με το Dr Dish

γ. Ασκήσεις τεχνικής βελτίωσης στο γήπεδο

*Έναρξη προπονήσεων 08:00 πμ και ανά 3 ώρες εναλλαγή γκρουπ

Αυστηρά περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Συμμετοχή αθλητών στο πρόγραμμα μόνο με προεγγραφή από 18 έως 26 Ιουνίου 2020 στη Γραμματεία του Συλλόγου με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες για το κόστος του κάθε προγράμματος, αλλά και για τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποια ή όλα τα προγράμματα “πακέτο” με διαφορετική τιμή, μπορείτε να λαμβάνετε από τη Γραμματεία μας (ανοικτό γήπεδο, Μαινεμένης 4 , Υμηττός) Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 19:00 έως 21:00 (τηλ. 210 7610339), αλλά και στα κινητά τηλέφωνα 6944 474227 και 6955 481474″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…