Κεντρική Διεθνή Βατούτιν για Χάινς: “Έγινε πραγματικό σύμβολο της ΤΣΣΚΑ”

Βατούτιν για Χάινς: “Έγινε πραγματικό σύμβολο της ΤΣΣΚΑ”

vatutin

Ο Κάιλ Χάινς από σήμερα είναι και επίσημα παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, με τον Αντρέι Βατούτιν να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον μέχρι σήμερα αρχηγό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του ενώ τον χαρακτήρισε πραγματικό σύμβολο της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα, η σημερινή δεν είναι η καλύτερη μέρα για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Φυσικά, έμοιαζε πως ο Κάιλ και η ΤΣΣΚΑ είναι άρρηκτα δεμένοι και θα θέλαμε να συνεχίσουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας, αλλά η ζωή γεννά νέες προκλήσεις. Ο Κάιλ πέρασε επτά σπουδαίες σεζόν μαζί μας, βοήθησε στην κατάκτηση δύο τροπαίων Euroleague, λειτούργησε ιδανικά ως αρχηγός κι έγινε πραγματικό σύμβολο της ομάδας.

Σεβόμαστε την απόφαση του παίκτη να αποδεχθεί μία νέα πρόκληση και να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή του. Θα λείψει σε όλους μας ο Κάιλ, όπως και ολόκληρη η οικογένεια Χάινς. Σε ευχαριστούμε τόσο πολύ για όλα αυτά τα χρόνια. Θα τα ξαναπούμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…