Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Το “αντίο” του Ντατόμε στη Φενέρ (pic)

Το “αντίο” του Ντατόμε στη Φενέρ (pic)

luigi datome fenerbache efes

Ο Τζίτζι Ντατόμε ύστερα από πέντε χρόνια αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε. Ο Ιταλός καλαθοσφαιριστής με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε την τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά:

“Διάβασα ξανά το πρώτο μου post ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε πριν από πέντε χρόνια. Ήθελα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο έχοντας τους υψηλότερους στόχους και να είμαι μέλος όσο το δυνατόν περισσότερο στα αποτελέσματα της ομάδας. Πέρασαν πέντε χρόνια. Τα πιο έντονα της ζωής μου αλλά και τα πιο πετυχημένα. Όχι μόνο για τους 9 τίτλους, τα 4 σερί Final 4 και την κατάκτηση της EuroLeague το 2017. Όχι επειδή φέραμε τη Φενέρμπαχτσε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Όχι μόνο για την χαρά και τα συναισθήματα που δώσαμε στους φιλάθλους μας, οι οποίοι με έκαναν να νιώσω ως γιος τους και περηφάνια τους. Επίσης βίωσα κάθε χαρά, κάθε επιτυχία, κάθε ικανοποίηση όπως την βίωσαν η Κωνσταντινούπολη και η Τουρκία. Και αυτό διότι η Φενέρ, η Κωνσταντινούπολη και η Τουρκία είναι κομμάτι του εαυτού μου.

Το ευχαριστώ έρχεται από τα βάθη της καρδιάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ που μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω αυτήν την πρόκληση στην καριέρα μου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελα να ευχαριστήσω, αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν οι λίστες των ονομάτων. Τους ευχαρίστησα προσωπικά, καθέναν από αυτούς ξεχωριστά. Εδώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους όσους με εμπιστεύθηκαν, μου έδωσαν ευθύνες, με βοήθησαν να ωριμάσω και με έμαθαν να κερδίζω. Όλο αυτό το γκρουπ των ανθρώπων συνθέτει την οικογένεια της Φενέρ. Από τους προέδρους που είχαν μέχρι τον τελευταίο οπαδό.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σε αυτά τα πέντε χρόνια νιώθω να έδωσα τα πάντα, αλλά πήρα πίσω πολύ περισσότερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…