Κεντρική Β' Εθνική Τέλος ο Μουρουζίδης από τον Πρωτέα Γρεβενών (pic)

Τέλος ο Μουρουζίδης από τον Πρωτέα Γρεβενών (pic)

petros mourouzidis proteas grevenon

Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα χρονιά ο Πρωτέας Γρεβενών, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τον Πέτρο Μουρουζίδη. Ο έμπειρος τεχνικός τα τελευταία τρία χρόνια έκανε εξαιρετική δουλειά στην ομάδα και την οδήγησε στη Β΄Εθνική Κατηγορία. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους κι έτσι η ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή, ενώ ο Έλληνας κόουτς αναζητεί τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Αναλυτικά :

«H δύσκολη αυτή απόφαση λήφθηκε από κοινού μέσα σε ένα κλίμα έντονης συγκινησιακής και συναισθηματικής φόρτισης.
Στον μέχρι σήμερα τεχνικό μας Πέτρο Μουρουζίδη πιστώνονται οι μεγάλες επιτυχίες μας τα τρία (3) τελευταία χρόνια. Η συγκρότηση ενός αξιόμαχου συνόλου η συνεκτικότητα, η άνοδος στη Β Εθνική και ο πρωταγωνιστικός ρόλος μας σε αυτό ,φέρουν τελικά και την υπογραφή του.

Από την πλευρά της διοίκησης, των αθλητών αλλά και των φιλάθλων μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεχνικό, τον δάσκαλο, τον άνθρωπο Πέτρο Μουρουζίδη για την τρίχρονη προσφορά του η οποία κατακτήθηκε ανεπιφύλακτα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, μία προσφορά αναγνωρίσιμη από φίλους, αντιπάλους και εχθρούς.

Ο Πέτρος Μουρουζίδης για όλους μας αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της μεγάλης οικογένειας του Πρωτέα και ελπίζουμε ότι στο εγγύς μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν εκ νέου.

Κόουτς σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα επαγγελματικά βήματα όποια και αν είναι αυτά»,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…