Κεντρική Ελλάδα Σοκ! Νεκρός 23χρονος καλαθοσφαιριστής

Σοκ! Νεκρός 23χρονος καλαθοσφαιριστής

rafail skebes

Σοκ και θρήνο για το μπάσκετ της Περιφέρειας και όχι μόνο αποτελεί η είδηση πως ο Ραφαήλ Σκεμπές δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας!

Ο 23χρονος αθλητής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Κολοβρέχτης, στη μεγάλη στροφή, κοντά στα Ψαχνά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός οδοστρώματος και βρέθηκε στο χείλος του ποταμού, κάτω από τον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περαστικός οδηγός είδε νωρίς το πρωί το αυτοκίνητο, ενημέρωσε τις αρχές για να φτάσουν στον τόπο του δυστυχήματος το ΕΚΑΒ, η αστυνομία και η πυροσβεστική για να ανασύρουν νεκρό τον άτυχο Ραφαήλ…

Οι φίλοι του, με τους οποίους ήταν μαζί όλο το βράδυ, άρχισαν να τον αναζητούν όταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα πήγε με το αυτοκίνητό προς τα Ψαχνά. Τα ξημερώματα και καθώς το τηλέφωνό του καλούσε, ανησύχησαν και ξεκίνησαν για να πάνε προς τα Ψαχνά. Στην περιοχή του Κολοβρέχτη είδαν την πυροσβεστική, ασθενοφόρο και αστυνομία. Όταν σταμάτησαν είδαν το αυτοκίνητο του Ραφαήλ, ενώ ο φίλος τους είχε ήδη φύγει…

Ο Ραφαήλ Σκεμπές ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Παναγίτσας Χαλκίδας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη αρκετές παραστάσεις καθώς ήταν ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας του σε Γ΄ Εθνική και Α΄ ΕΣΚΑΣΕ τις περιόδους 2012-13 και 2013-14, ενώ έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α΄ ΕΣΚΑ με τη Δάφνη Δαφνίου, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ έπαιξε ακόμα στον Κάδμο και πέρυσι στον ΓΑΣ Βασιλικού.

Φέτος, ο Ραφαήλ, που εκτός από πολύ καλός παίκτης ήταν πάνω απ’ όλα ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, ήταν σε συζητήσεις για να αγωνιστεί στον Άρη Θήβας.

Ακόμα και τώρα, είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί κάποιος αυτή την τραγική είδηση…Καλό ταξίδι Ραφαήλ, καλή δύναμη στην οικογένεια του που έχασε το μονάκριβο γιο τους, στους συγγενείς και τους φίλους του…

Επιθυμία της οικογένειας, είναι το μονάκριβο Ραφαήλ να τον συνοδεύσουν όλοι οι φίλοι του μαζί στην τελευταία του κατοικία. Για την ημέρα και ώρα της κηδείας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Πηγή: stereabasket.gr
Πηγή φωτογραφίας: tvstar.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…