Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Βολές” από Πανάκα! “Η προηγούμενη διοίκηση προσπάθησε να διώξει τον Αμοιρίδη, ο Σταυρόπουλος ακόμη να παραιτηθεί;”

“Βολές” από Πανάκα! “Η προηγούμενη διοίκηση προσπάθησε να διώξει τον Αμοιρίδη, ο Σταυρόπουλος ακόμη να παραιτηθεί;”

Το ebasket.gr αρκετές φορές υπογράμμισε τα λάθη της προηγούμενης διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (όχι αυτή της σεζόν 2019-20, αλλά εκείνη των περασμένων ετών) για την φθίνουσα πορεία του “Δικεφάλου” σε όλα τα επίπεδα και ειδική αναφορά σε αυτήν έχει ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Κώστας Πανάκας, με αφορμή τον Κώστα Αμοιρίδη.

Eπιπλέον, επισήμανε (σχετικά με την περασμένη διοίκηση της ΚΑΕ) πως “ξεφώνιζαν τον Ιβάν Σαββίδη και τον έκαναν να μην θέλει να ακούσει για μπάσκετ” ενώ αναρωτήθηκε αναφορικά με τον Νίκο Σταυρόπουλο… “με αλυσίδες είναι όλοι τους δεμένοι στην ΚΑΕ;”. Συγκεκριμένα ανέφερε -μεταξύ άλλων- στον λογαριασμό του στο facebook:

“Τον Κώστα Αμοιρίδη και την εταιρεία του Morris είχε στη μηχανή του ο μπασκετικός ΠΑΟΚ και η προηγούμενη διοίκηση κίνησε γη και ουρανό για να τον διώξει.
Από φόβο μην τυχόν και πάρει την ΚΑΕ και δεν τους κρατήσει στη θέση τους άρχισαν να τον κράζουν δεξιά κι αριστερά οτι είναι αρειανός, επειδή όταν ήταν 14 ετών έκανε πάλη στον συμπολίτη επειδή ο ΠΑΟΚ τότε δεν είχε τέτοιο τμήμα.
Στο μεταξύ ο Κώστας είχε ήδη βάλει σε χορηγίες και σε ενίσχυση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά και ήταν πριν το Σαββίδη ο μοναδικός στυλοβάτης του μπάσκετ.
Ο Κώστας είναι Πόντιος, δεν ξεχνά ποτέ, μπορεί να πνίγει τη πίκρα του και να μην λέει κουβέντα όμως μέσα του είναι πολύ δυσαρεστημένος.
Ο,τι έκανε στη ζωή του το έκτισε μόνος του είναι πολύ ικανός και οξυδερκής και το μπάσκετ θα μπορούσε να το έχει στην κορυφή, γιατί είναι γεννημένος νικητής .
Αυτοί που τον έδιωξαν έκαναν ΕΓΚΛΗΜΑ και μέσα μου τους έχω καταδικάσει σε ισόβια με τη κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Αλλά θα μου πεις οι πρώην μας έφεραν μισό βήμα απο το φούντογλου, ξεφώνιζαν τον Ιβάν Σαββίδη και τον έκαναν να μην θέλει να ακούσει για μπάσκετ, στον Αμοιριδη θα κώλωναν ???
Ε ρε κατακαημένο μπασκετάκι ………….
Υ. Γ. 1). Ο Χρήστος Καραμπέρης πρέπει να γυρίσει στη θέση του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Είναι μια καθαρή φωνή, ξέρει πρόσωπα και πράγματα, και μπορεί να βοηθήσει.
Ο ΠΑΟΚ τον έχει ανάγκη, και όχι αυτός τον ΠΑΟΚ.
2). Ο Σταυρόπουλος παραιτήθηκε ή ακόμα ?
Τί διάολο, με αλυσίδες είναι όλοι τους δεμένοι στην ΚΑΕ ?
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ;;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΔΗΛΑΔΉ ;;;”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Αίμα» και «άμμος» στο ντέρμπι των Δικεφάλων

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Νίκος Γκάλης» 916/05, 17:00), με στόχο…