Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “O Zομπανάκης είναι άνθρωπος του μπάσκετ, κάποια στιγμή θα επιστρέψει”

“O Zομπανάκης είναι άνθρωπος του μπάσκετ, κάποια στιγμή θα επιστρέψει”

Ζιάγκος

Ο Κωστής Ζομπανάκης μετά από μια δεκαετία αποφάσισε να αποχωρήσει από το Ρέθυμνο, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να σχολιάζει σχετικά σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ. Ο τεχνικός των κρητικών εξέφρασε την πεποίθηση του ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει καθώς είναι άνθρωπος του μπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα του αθλήματος.

Αναλυτικά:

«Τα γεγονότα είναι όπως ακριβώς τα γνωρίζετε και όπως ακριβώς έχουν δημοσιευτεί. Εναρμονιζόμαστε με την εποχή των αντιθέσεων. Καρπούζι με τζάκι, ανάσταση με κοινωνική αποστασιοποίηση και Α1 χωρίς Ρέθυμνο. Θα άξιζε κάποια στιγμή να κάνετε μια κουβέντα με τον ίδιο τον κύριο Ζομπανάκη. Δεν είμαι εγώ σε θέση να εκπροσωπήσω τον λόγο τον δικό του. Έχει αναφερθεί εκτενώς στους λόγους που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν ήταν σε θέση να υποστηρίξει το πρότζεκτ το οποίο υποστήριζε επί μια δεκαετία με προσωπικό κόστος.

Κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες, όπως η συσσωρευμένη δυσαρέσκειά του για τις παθογένειες της λίγκας, το γηπεδικό που κόλλησε και ήταν ένα από τα μεγάλα του οράματα, συν την οικονομική κρίση έκρινε πως δεν θα του επέτρεπαν να αισθάνεται ασφαλής να στηρίξει ένα υγιές οικονομικά πρότζεκτ όπως είναι το Ρέθυμνο. Για χρόνια ήταν ένα κόσμημα, πιστεύω, στην ελληνική λίγκα».

Όλοι όσοι ήμασταν συνεργάτες του θέλουμε να πιστεύουμε πως κάποια στιγμή θα είναι πάλι πίσω. Είναι ένας άνθρωπος του μπάσκετ. έχει δείξει πως έχει και την τεχνογνωσία και την αγάπη για το μπάσκετ και το δέσιμο με την Κρήτη και το Ρέθυμνο. Πιστεύω πως αργά ή γρήγορα, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, θα επιστρέψει. Διαισθάνομαι τον κίνδυνο όπως κι εσείς.

Ανακοινώθηκαν κάποια μέτρα για την εξυγίανση του πρωταθλήματος. Προφανώς αυτό σημαίνει πως θα μείνουν όσοι μπορούν και όσοι μπορούν να πληρώνουν κάποιες προϋποθέσεις, πράγματα τα οποία θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα και δυστυχώς δεν θεωρούνται σε μια λίγκα όπως η δική μας. Πιθανότατα να δούμε μια λίγκα με μέγιστο αριθμό 12-13 ομάδες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…